Érettségi írásbeli helyett 2 darab szóbeli tétel húzása?
Szerintetek érdemes lenne biológiából 2 szóbeli tételt húzni és ezzel kiváltani az írásbeli vizsgát?
Mennyivel könnyebb a szóbeli vizsga az írásbelinél?
A válaszolóknak írnám, hogy nyilván a kérdező tisztában van ezzel és rendelkezik a megfelelő igazolással ehhez, különben nem kérdezne ilyet...
Egyébként szerintem jó ötlet lehet, jobban körül van határolva a téma, mint az írásbelinél. Személy szerint én nem választanám, mert nem szeretek szóbelizni.
"A válaszolóknak írnám, hogy nyilván a kérdező tisztában van ezzel és rendelkezik a megfelelő igazolással ehhez, különben nem kérdezne ilyet..."
Kezdő gyakorizó vagy? Meglepődnél, mennyire nincsenek képben sokan.
Nyilván a kérdező tisztában van vele és meg is van neki az igazolása!
Köszönöm:"
Nincs olyan probléma, ami a biológia írásbelit teszi lehetetlenné.
Ha az írásbeli vizsga probléma, akkor az a felmentés a teljes érettségire vonatkozik, akkor mindenből csak szóbelizhetsz. Nem lehet válogatni.
Akkor minden bizonnyal a hasznodra fog válni e törvény elolvasása:
32/2012. (X. 8.) EMMI rendelet
a Sajátos nevelési igényű gyermekek óvodai nevelésének irányelve és a Sajátos nevelési igényű tanulók iskolai oktatásának irányelve kiadásáról
ilyen csak akkor van, ha vak, diszgráfiás, diszlexiás vagy. Én is sajátos nevelési igényű vagyok, tehát diszkalkuliás. Én bioszból a számolások alól lettem felmentve. Nem volt olyan, hogy szóbeli írásbeli helyett. Az csak akkor van, ha vak, vagy diszgráfiás vagy, tehát az írásoddal van súlyos probléma, vagy diszlexiás, tehát nem érted pl amit olvasol, mondanak neked.
Itt tudsz erről bővebben tájékozódni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!