Matek szóbelin miket kérdezhetnénk pontosan? Nagyon hülye vagyok és nem igazán ment az írásbeli nagy mumus ez nekem és nem sikerült úgy. Valaki segítene aki hasonlóan járt esetleg vagy hallott hogy mik vannak ott?
Figyelt kérdés
2022. nov. 7. 14:14
1/7 anonim válasza:
A tananyagból bármi, mit gondoltál?
2/7 A kérdező kommentje:
Hat hogy abból az érettségi feladatokból vagy kapunk külön anyagot?
2022. nov. 7. 14:36
3/7 anonim válasza:
Szokott lenni egy szóbeli tétel sor, és abból szoktak kérdezni. Ez iskola függő, hogy mik ezek.
4/7 anonim válasza:
Ha érettségizel, akkor az érettségi feladatok közül fogsz kapni. Ha esetleg egyetemre jársz, és mondjuk analízis 2-ből kell szóbelizned, na akkor kapaszkodhatsz.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, elkérem a tanártól a dolgokat mert 2 hét mulva lesz, illetve gyakorolgatom újra a feladatokat, szóban szeretek és tudok is beszélni de ez a fránya írás és megoldás nagyon nem az én világom, csak azt akarom hogy meglegyen már, de képtelen vagyok legyőzni a stresszt ebbe.
2022. nov. 7. 17:52
6/7 anonim válasza:
És szerinted szóbelin nem lesz feladat? De.
7/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy lesz, megpróbálom megcsinálni.
2022. nov. 7. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!