Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért van, hogy amikor mások...

Miért van, hogy amikor mások előtt kell egy egyszerű számolást megcsinálnom, akkor sokszor nem megy? Izgulok ilyenkor mindig. Ha magamra vagyok hagyva, akkor viszont mindig megy.

Figyelt kérdés
2023. aug. 15. 18:33
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Te valami funkcionális analfabéta lehetsz aki képtelen egyhangúan teljesíteni megváltozott körülmények között. Éppértelmű embernek nem változik meg az agyi funkcionalitása a környezet függvényében, úgyhogy ajánlom egy klinikai szakpszichiáter felkeresését aki kivizsgálja az agyad működését.
2023. aug. 15. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele időnként. Egyszerűen zavar ha néznek munka közben, nehezebb így koncentrálni és emiatt könnyebb hibát véteni.
2023. aug. 15. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!