Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen lesz az első kresz óra?

Milyen lesz az első kresz óra?

Figyelt kérdés

Holnap kell mennem első kresz órámra, de egy kicsit izgulok, hogy mi lesz.

Az osztálytársaim, akik már szererttek volna jogosítványt megcsinálták tavasszal a kreszt, akiket nem érdekel az most se fog jönni.

Igazából azon izgulok hogy a többi ember vajon egy idős lesz-e velem?

Meg nem nagyon akarok beégni a többi ember előtt. Illetve hogyan köszönjek nekik? Inkább úgy, hogy sziasztok, vagy az oktató jelenlétében magázzam és jó napot kívánok?

A másik kérdésem hogy a legelső kresz órán miről tanultatok?

Ne haragudjatok de nagyon izgulok

17/F

2023. aug. 8. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vagyok benne, hogy nem csak veled egyidősek lesznek. Ha jól emlékszem én sziasztokkal köszöntem. De ezt te látni fogod, hogy milyen a közösség. Nálunk mindenki tegezett mindenkit.
2023. aug. 8. 14:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk mindenféle korosztály volt, én 18 voltam mikor csináltam a kresz-t. Nyugodtan köszönj sziasztok-kal.
2023. aug. 8. 14:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én sose csinálnám a KRESZ-t így. Régen tudom ez volt a szokás, de amióta van lehetőség az online tanfolyamra biztos be nem járnék. Szóval én is az online verziót választottam nekem sokkal jobban megy otthon; egyedül tanulni. Végül 75/75 re vizsgáztam. Az elsősegély vizsgán találkoztam először másokkal ott pl velem egy korúak voltak kb.
2023. aug. 8. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!