Milyen lesz az első kresz óra?
Figyelt kérdés
Holnap kell mennem első kresz órámra, de egy kicsit izgulok, hogy mi lesz.
Az osztálytársaim, akik már szererttek volna jogosítványt megcsinálták tavasszal a kreszt, akiket nem érdekel az most se fog jönni.
Igazából azon izgulok hogy a többi ember vajon egy idős lesz-e velem?
Meg nem nagyon akarok beégni a többi ember előtt. Illetve hogyan köszönjek nekik? Inkább úgy, hogy sziasztok, vagy az oktató jelenlétében magázzam és jó napot kívánok?
A másik kérdésem hogy a legelső kresz órán miről tanultatok?
Ne haragudjatok de nagyon izgulok
17/F
2023. aug. 8. 13:52
1/3 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy nem csak veled egyidősek lesznek. Ha jól emlékszem én sziasztokkal köszöntem. De ezt te látni fogod, hogy milyen a közösség. Nálunk mindenki tegezett mindenkit.
2/3 anonim válasza:
Nálunk mindenféle korosztály volt, én 18 voltam mikor csináltam a kresz-t. Nyugodtan köszönj sziasztok-kal.
3/3 anonim válasza:
Én sose csinálnám a KRESZ-t így. Régen tudom ez volt a szokás, de amióta van lehetőség az online tanfolyamra biztos be nem járnék. Szóval én is az online verziót választottam nekem sokkal jobban megy otthon; egyedül tanulni. Végül 75/75 re vizsgáztam. Az elsősegély vizsgán találkoztam először másokkal ott pl velem egy korúak voltak kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!