Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Normális dolog, hogy az...

Normális dolog, hogy az oktatóm első vezetés alkalmával felvitt az autópályára és hatalmas oldalszél alatt 150 el vezettem?

Figyelt kérdés
Eddig akárkivel beszéltem,azt mondta,hogy első alkalommal gyakorló pályán vezetett, ki sem ment a forgalomba.

2019. márc. 11. 21:39
 1/6 imnard ***** válasza:
78%
Nem! És az oktatód se az, ha ez tényleg így megtörtént!
2019. márc. 12. 09:10
 2/6 Imy1021 válasza:
Ez nem normális sőt nagyon veszélyes! en megfenyegetném a helyedben hogy elmondom ha szivatna valamikor!!!
2019. márc. 13. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
150 km/h-val menni az autópályán egyáltalán nem normális, pláne nem az első órán. Ha vizsgán átléped a sebességkorlátot, rögtön megbuktatnak, nem normális az oktató, hogy ilyet tanít. Bár nekem is van egy barátnőm, aki a második órán pályán volt, mert az oktató összekeverte valakivel, azt hitte már régóta vezet (mondjuk az a csávó se százas). 😂 Én először kb a 18. óránál voltam, mondta is az oktatóm, hogy ide csak akkor hoz tanulót, ha már biztosan tudja kezelni az autót, volt országúton stb. Szerintem ha továbbra is ilyen dolgokat csinál, akkor szólj neki, aztán ha semmi változás, akkor cseréld le.
2019. márc. 14. 19:32
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit csináljak.. Tanácstalan vagyok.

Nem elég,hogy irtó drága,de negyedik napja vezetek,nap kihagyás nélkül, 3, 3.5 órát. Akárkivel beszéltem,aki most tanul más suliban,hogy nagyon max 2.5 órát vezet. Szerintem ez egyszerre sok.

Értem én,hogy mélyvízben tanul az ember, de ez nem az első munkanapom az új munkahelyen.

Aztán parkolni még meg sem tanított két autó közé. Semmilyen formában.. És 7 napot vezetek, utána már ki vagyok írva vizsgára úgy,hogy szerintem ez édes kevés. Ha azzal számolok,hogy 30 óra kötelező, átlagban 3 órát vezetek, 3 X 7 az még mindig csak 21.

Nem szeretnék nevet írni,de ismeri bárki is a Kurinszki Autós Magániskolát,van aki ott tanult?

Rallizott az oktatóm, lehet most is ott hiszi magát...

2019. márc. 14. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Érdekes, én úgy tudom a 22. óra előtt nem is kérhet vizsgaidőpontot az oktató. 30. óra a legelső, amin vizsgázni lehet, 580 km-nél (hivatalosan, aztán ki tudja, hogy az oktató miket írkál be). Szerintem beszélj vele, hogy ez így neked nincs rendben. Ha át is mész a forgalmin, mit se ér, ha nem tanultál meg rendesen vezetni és félni fogsz, vagy ne adj Isten balesetbe keveredni.
2019. márc. 15. 20:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért is fura, mert felmentem a honlapra, ott le van szépen írva minden, ahogy lennie kellene, de nem így megy.....
2019. márc. 15. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!