Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megbuktam történelemből 12....

Megbuktam történelemből 12. Osztályban, 1 hónap alatt fel lehet készülni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek 1 hónap alatt fel lehet-e készülni 12. Osztályos történelem pótvizsgára? A tanárunk minden órán elvárta az előző napi anyagot ( ami egy vagy másfél oldal, de fordult elő több is dupla órák miatt ) és ebből volt felelés minden egyes nap. Ha meg is tanultad az anyagot, az csak kettest ért. Ez az utolsó év és lebukni nem tudok mert már nem oktatják ezt a szakmát.

2023. aug. 6. 00:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Hol láttál rosszindulatot? Csak a realitással próbáltak szembesíteni.
2023. aug. 30. 08:33
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi, a legtöbb ember úgysem fog rá emlékezni, hogy mit tanult töriből. Kivéve persze a legfontosabb dolgokat
2023. aug. 30. 13:34
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
Akit meg érdekel, úgyis utánaolvas
2023. aug. 30. 13:34
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

"Akit meg érdekel, úgyis utánaolvas"

Ja, végülis mi szükség az iskolarendszerre? Fölösleges pénzkidobás, nem?...

2023. aug. 30. 15:25
 25/33 anonim ***** válasza:
35%
Tény, hogy érettségi után a tanultak 90%-át elfelejtjük
2023. aug. 30. 15:46
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
24, itt gyakorin gyesek szerint már tanulni is fölösleges bármit mert úgyis majd az AI dolgozik az emberek helyett :DD
2023. aug. 30. 16:32
 27/33 anonim ***** válasza:
49%
Az a baj, hogy ami a sulikba megy, az nem tanulás, hanem adatoknak a magolása. Az összefüggéseket kellene jobban megérteni, jobban a mélyére ásni a dolgoknak
2023. aug. 30. 18:24
 28/33 anonim ***** válasza:
86%
27, fizessenek többet, akkor biztos nagyobb lelkesedéssel magyarazna el a tanár:D
2023. aug. 30. 22:03
 29/33 anonim ***** válasza:
72%
27es vagyok, az én tanárom éppen elég lelkesen magyarázott, volt hogy még az asztalra is felállt, hálás vagyok érte, arról meg nem tehetett hogy véges az idő aztán haladni kell az anyaggal, jó lett volna több idő a modern történelemre
2023. aug. 30. 22:24
 30/33 anonim ***** válasza:
50%

"ami a sulikba megy, az nem tanulás, hanem adatoknak a magolása. Az összefüggéseket kellene jobban megérteni, jobban a mélyére ásni a dolgoknak"

Hát mondd meg a diákoknak, hogy ne adatokat magoljanak, hanem tanuljanak, és vegyék a fáradságot, hogy a dolgoknak a mélyére ássanak, hogy jobban megértsék az összefüggéseket, ha pedig valami nem világos, értelmes kérdéseket tegyenek fel, ne pedig a telójukon lógjanak egész óra alatt, amikor csak lehet.

2023. aug. 31. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!