1 hónap alatt 2db 75%-os emeltet össze lehet hozni?
Ha mostantól tényleg komolyan veszed, akkor igen. De ahhoz tényleg csinálni kell.
Üdv, egy szintén nagyon lemaradt szintemelőző társ :)
Az angol emelt olyan amatőr, hogy készülni sem kell.
A törire olvasd el 2x a könyvet és megvagy.
Nem kell túl lihegni, ez csak egy érettségi.
Azért az nem rossz. Olvasgass ilyen tételízű izéket, mint az ilyenek
meg csinálgasd a régebbi feladatlapokat, de szerintem akkor inkább a törire gyúrjál.
És figyelj oda rá, hogy minden éjjel legalább 8 órát adj magadnak alvásra (az összes képernyőt kapcsold ki már előtte egy-másfél órával), mert amit nappal próbálsz megtanulni, az valójában éjjel épül be az agyadba (ha hagyod, nem pedig a telódon lógsz)!
Ezért írtam azt is, hogy már jóval előtte kapcsold ki az összes képernyőt, mert annak a fénye tart ébren. Lehetőleg legyen az összes kütyü a hálószobán kívül, az a legjobb, mert el tudom képzelni, hogy az szóba se jön, hogy kikapcsold a telódat, de akkor legalább ne ott pittyegjen melletted...
Különben meg sokkal hatékonyabb a tanulás, ha nem a gépet használod hozzá, mert úgy folyton elterelődik a figyelmed a lényegről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!