Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megbuktam történelemből 12....

Megbuktam történelemből 12. Osztályban, 1 hónap alatt fel lehet készülni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek 1 hónap alatt fel lehet-e készülni 12. Osztályos történelem pótvizsgára? A tanárunk minden órán elvárta az előző napi anyagot ( ami egy vagy másfél oldal, de fordult elő több is dupla órák miatt ) és ebből volt felelés minden egyes nap. Ha meg is tanultad az anyagot, az csak kettest ért. Ez az utolsó év és lebukni nem tudok mert már nem oktatják ezt a szakmát.

2023. aug. 6. 00:06
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

"le kell ülni minden nap 4-5 órát keményen tanulni"

Hát, én ezt nem nagyon nézem ki a kérdezőből, ha hagyta, hogy a nyár több mint fele elteljen, és csak most merül fel benne a kérdés, hogy egyáltalán elég lesz-e a maradék idő...

2023. aug. 8. 23:10
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
#11 Én se...azért írtam 4-5 órát naponta. Ha egy hónappal előbb nekiáll tanulni,elég lett volna 1-2 óra és kényelmesen végez az anyaggal a pótvizsgáig. Most aggódhat mert lassan kifut az időből.
2023. aug. 8. 23:43
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán. Húzz bele! Hajrá!! Tévé, mobil kikapcs
2023. aug. 9. 00:31
 14/33 anonim ***** válasza:

"Tévé, mobil kikapcs"

Hát ez az...

2023. aug. 9. 11:25
 15/33 anonim ***** válasza:
0%

rapid matek:

az azt mondja hogy 2 nap alatt megtanítlak számolni minden

És szerintem törire hogy ha az évszámokat tudol valamit akkor nem lesz baj

2023. aug. 9. 17:01
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Töriben az évszámok tudása édes kevés. Azt csak azért kell megtanulni hogy egyáltalán el tudd helyezni időben, hogy aztán koherensebb legyen a tanulás. Én a helyedben inkább eseményeket tanulnék és hogy mi volt a kiváltó oka. Évszámokat hagyd, max a századot tanuld, meg hogy körülbelül az első felében volt vagy a másodikban az esemény.

Zanza eltalálom még de a lényeg hogy sorba nézd a vidéket. Az ad egy alpot.

2023. aug. 10. 12:13
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Az évszámokat amúgy is ki lehet nézni az atlaszból a vizsgán is.
2023. aug. 10. 12:29
 18/33 A kérdező kommentje:
Üdv mindenkinek! Én vagyok a kérdező, és sikerült átmennem! :) Fontosnak tartom megemlíteni, hogy más tantárgyakból nagyrészt jó osztályzataim voltak az év végén, és az érettségim is különösen jól sikerült. Szomorú látni, hogy milyen sok rosszindulatú ember van jelen.
2023. aug. 30. 00:57
 19/33 hosszúhajú ***** válasza:
100%
jajdeörülük!!! gratulálok! én mondtam hogy lehet! :)
2023. aug. 30. 01:02
 20/33 anonim ***** válasza:
26%

Ja, hogy érettségi évben sikerült megbuknod, amikor egyébként is tanulnod kell az érettségi miatt?

Én kérek elnézést...

És ez nem rosszindulat, pusztán szembesítés a valósággal.

2023. aug. 30. 01:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!