LadyDimitrescu kérdése:
Az informatikus könyvtáros szakon van matek?
Figyelt kérdés
Infóból aránylag jó vagyok, menne, de a matek hatalmas bukó nekem. :( Amúgy álom szak lenne!2023. aug. 3. 10:00
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Lassan nincsenek is könyvtárak....
3/8 anonim válasza:
2. “Lassan nincsenek is könyvtárak”
OMG.
JSTOR, szakmai folyóiratok
Adobe Audible, Blinkist
Amazon, Amazon Kindle, Apple Books
Wiley, O’Reilly, Packtpub
YouTube, YouTube Music, Spotify, Apple Music
Netflix, Disney+, HBO Max, RTL Plus
Udemy, Udacity, Coursera, edX
stb. stb. stb. stb.
Kezded már érteni?
4/8 anonim válasza:
Hát, jó haszontalan szak, ez egyszer biztos. De legalább könnyű.
5/8 anonim válasza:
Nem haszontalan a szak, “csak” rossz a tanterve. Én sokkal jobbat tudnék csinálni.
6/8 anonim válasza:
Nem teljesen haszontalan. Arra jó, hogy megcsinálsz 30 kreditet legalább, vagy az egész szakot, és rájössz, hogy semmire nem jó, akkor a felsőoktatási törvény 42. § (8) alapján felvételi eljárást mellőzve jelentkezhetsz informatikus alapszakra. Így nem kell érettségizned pl. informatikából.
7/8 anonim válasza:
Ettől nagyobb munkanélküli képző szakot nehéz találni, elhelyezkedési esélyeid 1 szinten vannak ezzel a végzettséggel mint a szabadbölcsész
8/8 A kérdező kommentje:
Könyvtáros szeretnék lenni. :/
2023. aug. 3. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!