Informatikus könyvtáros szakon tényleg ketté válik egy idő után a szak?
A felvi alapján szerintem ez nem ilyen webfejlesztéssel foglalkozó szak, inkább keresőprogramok és társaik, de én nem értek hozzá. A másik, hogy ez nem infó karos szak, hanem bölcsész/társadalomtudományi.
Nem lehet infó tanár a könyvtáros miért lehetne? Teljesen más szak a kettő. Informatikus könyvtárossal könyvtáros lehetsz az iskolai könyvtárban.
Nekem az a bajom az info könyvtáros szakkal, hogy nem azt tanítják, amit kellene / lehetne. Ráférne a szakra egy kis modernizálás. Ha mondjuk lenne rendesen minimum normális adatbázis-programozás, valamilyen nyelven applikáció-fejlesztés, akkor egy bombajó szak lehetne. Így.. valamilyen őskövület a múltból.
Ja, meg még egy dolog:
Anno én is a matek miatt aggódtam, de aztán ha nehezen is, de elvégeztem a programtervező informatikus szakot, nem az eltén mondjuk. Át lehet menni matekon, akkor is, ha nem vagy túlzottan jó benne, utqna meg már mindegy, nem kell többet foglalkoznod vele. Qz alapozó matek mindennel együtt másfél év, de tanulsz közben szakmai tárgyakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!