Elte Pszichológia képzésen hogy néz ki a záróvizsga?
Kell tételeket húzni az előző félévek anyagaiból?
Köszi előre is!
"Gratulálok. Ügyes vagy. De beléd se szorult segítőkészség…:/"
Nem az előző hozzászóló vagyok, de engem őszintén érdekel hogy azon kívül hogy belinkelték a leírást ahol minden megtalálható a záróvizsga menetéről mégis milyen segítségre vágysz? Még csak nem is magasröptű jogi nyelven van leírva, hanem olyan szinten hogy egy értelmi fogyatékos is értelmezni tudja a leírást (bár látszólag neked így sem sikerül).
De leírom a konkrét tapasztalatomat, hátha hozzájárulok a sikeredhez: habár én nem pszichológusként végeztem hanem orvosként, az egyetem által biztosított tájékoztatóban az szerepelt, hogy 2 darab (azaz kettő) tételt kell kihúzni a záróvizsgán majd a kihúzott tételeket ki kell dolgozni és felelni belőle. Csodával határos módon a záróvizsgán a leírtaknak megfelelően 2 darab (azaz kettő) tételt húztam ki, majd megdöbbentő módon kaptam időt a kidolgozásra, végül lefeleltem belőlük, amire kaptam az érdemjegyet.
Remélem a személyes tapasztalatom megosztásával jelentős mértékben hozzájárultam a sikeres államvizsgádhoz!
Nulla szövegértéssel ne nagyon beszélj arról, kinek miről van fogalma. Az első linken teljesen világosan ott van minden. Látsz tételt?
Lépj tovább, a választ megkaptad és azóta bunkózol.
Rendben. Ez egy olyan oldal ahol kérdéseket lehet feltenni; és benneteket az zavar ha valaki feltesz egy kérdést… mindegy is. Akkor tekintsük lezártnak a kérdést, majd megkérdezek valakit aki járt egyetemre. Köszi!
Szép estét mindenkinek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!