Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen módon tudnám az intelle...

Milyen módon tudnám az intellektusomat fejleszteni 40 éves kor felett?

Figyelt kérdés

Korábban tettem föl egy hasonló kérdést csak akkoriban másik oldalról közelítettem meg. Egy rehabilitációs munkahelyen dolgozom, ahol kerámiafestéssel, agyagozással foglalkozom. Le vagyok százalékolva, és van pszihiátriai diagnózisom is. A roblémám jól karban van tartva de van gondnokom is. Mások szerint látványosan sokat fejlődtem ezen a munkahelyen, de úgy érzem inkább benne akarnak tartani ebben az állapotban.

Nemrég mentem férjhez. Előző kapcsolataimból van 2 nagylányom. Mit javasoltok? Miként tudnék kitörni ebből a rendszerből? Hogyan tudnám az intellektusom fejleszteni?

ma 13:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Olvass!
ma 13:28
 2/2 anonim válasza:

Kedves Kérdező,

az írásképed, a stílusod, a szókincsed alapján semmi baja az intellektusodnak. A gyaki népének azon, mintegy 15%-ához tartozol, aki tud pontosan és szabatosan fogalmazni.

Nem a problémád specifikussága az, ami megakadályozza a megakadályozza, h kilépj a rendszerből?

ma 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!