Mennyire nehéz beilleszkedni az egyetemen úgy, hogy ha valaki nem megy gólyatábroba?
Figyelt kérdés
Sajnos halasztanom kell az első évemet, és ezért idén felesleges mennem, jövő nyáron meg nem mehetek gólyatabroba, mert csak az aktuális évben felvett hallgatók mehetnek. Szokott lenni egy gólyatali is a tábor előtt, de az nem teljesen ugyanaz. Nagyon nehezen ismerkedem, de tudom, hogyha én is innék a többiekkel, akkor már fel tudnék oldódni. Ha nem ismerek senkit, akkor tudom, hogy nagyon visszahúzódó és csendes vagyok, így az iskola falain belül nehezebb dolgom lesz. Más, aki hasonló helyzetben volt, nem tudott gólyatáborba menni és nehezen ismerkedik, mennyire volt nehéz megtalálnotok a helyeteket?2023. aug. 1. 21:30
2/3 anonim válasza:
Én 4 alapszakot próbáltam ki és egyik esetben sem mentem gólyatáborba. Mindenhol 1-2 hét alatt be tudtam illeszkedni és lettek barátaim. Azt sem tudom, hogy ki volt közülük, aki ment. Nem volt különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!