Mennyire nehéz beilleszkedni egyetemen?
Szerintem könnyű. Bár sok múlik rajtad, meg hogy mennyire vagytok szétszórva az évfolyamon. Nekem 20-30 fős a szakom (vagyis már csak 10-15) nyilván gyorsan megismert mindenki mindenkit.
A koli megintcsak nagy előny, biztos sok barátod lesz onnan.
Nekem nem volt gólyatáborom (covid)
Szerintem egyetemen már nem igazán van olyan, hogy "beilleszkedés". Ott elsősorban mindenki csak csinálja a saját kis dolgait, járkál a saját óráira, mert ugye az órarended is egyéni lesz. Persze szaktársakkal sok lesz a közös kötelező óra, de szerintem egyetemen összességében nagyon könnyű barátkozni.
Koli más tészta, attól függ, milyen koliba mész. Én voltam nagyon társasági, nagyon bulizós koliban is, meg nagyon csendesben is.
Szerintem nagyon könnyű, főleg a kollégiumban, nekem voltak kolis barátaim, szakos barátaim, olyan barátaim akikkel a gólyahéten találkoztam, diákszervezetes, hök-ös barátaim, szóval mindenhonnan :D, így mindig volt valakivel lógni és mindenkivel volt valami közös dolog.
Úgyhogy mindenképpen ajánlom, hogy csatlakozz valamilyen diákszervezethez, hök-höz, vegyél részt az egyetemi programokon.
Az meg, hogy valaki nem iszik, nincs semmi probléma vele, az én társaságomban is volt nem egy, nem kettő ember aki soha nem ivott alkoholt, de ezt mindenki megértette és ugyan úgy jól érezték magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!