9.-esként hogy készültök a sulira?
Meg milyen tippeket tudtok adni, hogy hamar és könnyen beilleszkedjek az új társaságba? Senkit nem ismerek sajnos az új osztályomból... :( Felsőbb évesek, nektek milyen volt a 9.?
A kolihoz vannak tippjeitek?
Az ilyen kérdésekre tényleg csak annyit tudok mondani, hogy legyél normális. Felesleges 600 különböző tanácsot összeszedni mindenhonnan. A többiek is ugyan úgy emberek lesznek. Senki nem fog megölni, ha valamit nem tudsz elsőre, mindig lehet kérdezni.
A beilleszkedéshez csak annyi kell, hogy beszélgess másokkal, és merj feléjük nyitni. A kollégiumban pedig nem lehet nagy baj, hogyha képes vagy másokkal együtt élni.
Amiket pedig a tini sorozatokban látsz, azt el lehet felejteni, mert senki se annyira tökéletes, mint ahogy azt sokszor a filmekben és sorozatokban mutatják.
Én most leszek 12.es és én is ennyire izgultam, mint te 😇
De ne félj, nem lesz semmi baj.
Úgy, mint elsőben.
A legfontosabb, hogy mindig add önmagad, mert akkor azokra az emberekre fogsz rátalálni, akik hasonlóak hozzád, egyezik a gondolkodásmódotok. Légy nyitott, adj a külsődre (legyél higiénikus) és ne félj:)
Nagyon egyszerü.
Ha beszélsz valakivel utanozd le a mozdulatait mondjuk egyik keze a zsebében van te is ted az egyik kez3d a zs3bedbe ez szimpátiát vált ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!