Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 9 es vagyok megbuktam magtekbo...

9 es vagyok megbuktam magtekbol meg magyarbol sokat készülök de sosem ment a matek a magyar meg nehéz sokat kell magolni és félek h nem megyek át..van aki bukott mar? nagyon nehéz a pótvizsga?

Figyelt kérdés
Még sosem buktam ezelott semmibol 2 em is alig volt. hogy zajlik egy pótvizsga?
2023. júl. 31. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tudsz megbukni magyarból, ha nem tanultál kb egész évben. Matekkal más a helyzet de a magyar? Olvasnod kell sokat. Tanulás nélkül nem mész át.

A matek egy külön fejezet, ha másképp nem megy, nézz videókat, gyakorold amit leírtatok órán, avagy kérd meg egy ismerősödet, hogy segítsen. Esetleg magántanár erre a kevés időre még.

2023. júl. 31. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Elgondolkodnék, hogy a megfelelő iskolában vagy-e. Két tantárgyból bukni, ami ráadásul két ennyire eltérő, nem tudom. Fog ez neked menni a későbbiekben? A 9.-es matek lényegében az általános iskolás anyag ismétlése. Majd eztán jön a neheze.

Hogy milyen a pótvizsga? Iskola és tanárfüggő. Én magyaros voltam, már nem tanítok, de mi szóbeli tételeket adtunk. Nagyjából mondja el, amit az anyagról tud. Emlékszem, pont 9.-est vizsgáztattam, és kihúzta a Bibliát. Mindenki felsóhajtott, azért arról már csak tud mondani valamit a gyerek. Életében nem hallott még Jézusról. Hát, én megbuktattam.

De alapvetően a kettesért megy a diák, szóval sokat nem szoktak elvárni. Az is kérdés, hogy a tanárnak mi a szándéka veled.

2023. júl. 31. 17:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem fognám a tnárra mert nyilván nem az ő hibája ha tanultam volna rendesen most nem lemne ez mert valaki mégis át tudott menni de azert valami koze a tanárnak is van hozzá ha tobb mint a fél osztály megbukott mindkettobol. Magyar menni fog szerintem mert csak be kell magolni a matek már más de köszönöm a válaszokat
2023. aug. 1. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!