Idén jelentkeztem egyetemre, de nem adtam meg a telószámom. Így nem fogom sms-t kapni!?
Figyelt kérdés
Honnan lehetek biztos abban, higy felvettek? Már tudom a pontjaimat, nyilván ha kijönnek a ponthatárok tudni fogom, higy sikerült, vagy sem. De pl. ahol most a pontszámomat írja ott rögtön megjelenik, hogy felvettek- e?2023. júl. 19. 14:11
11/15 anonim 

válasza:

Nem baj, ha nem adtad meg a számod, felvin is meg tudod nézni a ponthatárokat, illetve e-felvételiben is, ha belépsz, ott lesz, hogy hova vettek fel.
10.: attól függ melyik egyetem. Nálunk pl. (PTE) postai úton szokták küldeni. De biztosan értesítési címre küldik, mert az pont arra való!
12/15 anonim 

válasza:

"Sosem lesz 26- a🥲"
Tessék, eljött ez a nap is. Már csak órák kérdése.
13/15 anonim 

válasza:

430 pontom van, tavaly 320 volt a ponthatár. Lássuk, bejutok-e. 😈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!