40 évesen egyetemre jelentkezni, majd beülni nappalira az mennyire normális?
Akkor olvasd el, és okosodj, mert eddig nem nagyon sikerült.
28 vagyok, nekem is hasonló terveim vannak. Én is mehetnék levelezőre, de nappalira szeretnék, nekem ez korábban kimaradt, plusz a munkahelyek általában nem támogatják, mindig szabit kéne kivenni vizsgákra, lemaradnék a pénteki órákról, stb. Férjem ajánlotta fel, hogy addig ő eltart, én meg mellette diákmunkázok és amit megkeresek azt neki adom, hogy azért én is beszálljak, nyáron meg majd dolgozom 40 órában diákmunkát.
Szerintem érdemes belevágni.
Előző vagyok, uhh most olvasom a 22es baromságát, hogy lehetsz ilyen kib.aszott buta? A felnőttképzés nem egyenlő az egyetemmel... Bár ne szólaltál volna meg.
Annyit még hozzátennék, hogy nekem nincs igényem már bulizni meg haverkodni, úgyhogy pont nem érdekel, hogy nem fognak velem barizni, amúgy is már egészen más dolgok érdekelnek engem, mint egy 20 évest.
Drága 22-es iq fighter barátom. Legalább arra vennéd a fáradtságot hogy amit linkelsz azt végig olvasod. Lázadozol itt és bizonygatod az igazad aztán a linkben amit TE raktál ide a tájékoztató alján le van írva hogy: ÉRETTSÉGI 2 év alatt
OKJ Képzések (államilag finanszírozott)!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aztán te sértegeted a másikat hogy okosodjon?! Nem tudom hogy az olvasással vagy az értelmezéseddel van nagyobb gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!