Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanitó szakon milyen mélységbe...

Tanitó szakon milyen mélységben tanítják az ált.iskolai tantárgyakat? Tudom hogy a matek elég kemény de a többinél mire kell számítani? (Magyar, term.ismeret, stb)

Figyelt kérdés

2023. jún. 25. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem a matek sem annyira kemény... amúgy meg elsősorban nem az általános iskolai tantárgyakat tanítják, hanem tanítás-módszertant, didaktikát, neveléstörténetet, pszichológiát - szóval elsősorban olyasmit, amivel megtanulhatod, hogyan kell tanítani.
2023. jún. 25. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Módszertan van. tantárgypedagógia. Az általános iskolai anyagot nem fogják újra megtanítani, feltételezik, hogyha egyszer leérettségiztél, akkor azért ezt tudod.

Matek azért megy bele az alapokba, mert értened kell, hogy tanítani tudd. De nagyon alapokat tanít csak. Halmazelmélet, relációk, műveleti tulajdonságok, kombinatorika alapjai...

2023. jún. 25. 20:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Újra nem tanítják az általános iskolai tananyagot. Azt tanítják, hogy azokat hogyan kell megtanítani. Pluszban a pszichológia, anatómia, helyesírás, hangtan, szotan, szovegtan. Matek minden mennyiségben. Ének zene. Furulya. Filozófia. Ha tanító szakra vettek fel akkor a magyar nyelv könyvét máris olvasfathatod ez olyan szent írás ott. Tesi alap szinten van hacsak nem tesi lesz a szakod. Hirtelen ezek jutottak eszembe bár én tízen X éve jártam már. Matekból írtam a szakdogat. Ha esetleg kérdésed van vagy segítségre van szükséged nyugodtan írj üzenetet.
2023. jún. 25. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!