A szóbeli érettségin mennyit kell mondanom az adott tantárgyakhoz, hogy kettes meglegyen?
Figyelt kérdés
Jövő hónapba fogok szóbelizni es aggódom, hogy vajon fog e sikerülni2023. máj. 25. 10:06
1/7 A kérdező kommentje:
(Nyelvtan, magyar, angol, töri)
2023. máj. 25. 12:04
2/7 anonim válasza:
Megnézed a tételeket, és mindegyikről kell legalább egy keveset tudjál. Ez tanár, helyzet és tétel függő.
3/7 anonim válasza:
Ezekből a tárgyakból azért nem olyan nehéz felkészülni hogy elégségest kapjál, a tanárok többsége nem szeret buktatni a szóbeli érettségiken (saját tapasztalat)
4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj en vagyok a rossz diák, aki minden órára beült telefonozni, némelyik tanár erőteljesen pikkel rám, volt egy kisérettségi felelés 3 verset kellett elemezni 30-as évekből, én véletlen kettő olyat elemeztem a felkészülési időbe ami nem 30 as évek, de így is, ahhoz az egy vershez elmondtam egy csomó mindent, általánosságban is jellemeztem a költőt, hogy mi volt minden versébe azonos, es kettes alát kaptam meg egy megjegyzést, hogy a 30-as éveket elemeztem volna ha nem telozok minden órán, de nem is azzal van a gond, hogy kettes, mert oké elfogadom, de hogy kettes alá, igazából először kettest mondott, utána mondta a megjegyzését a telefonról, akkor mondta h alá, akkor biztosan egyest írt volna legszívesebben, csak mivel először kettest mondott valszeg nem akarta már átírni, a másik pedig az, hogy nagyon konzervatív, azt mondta hogy szégyeljem magam amiért késtem 10 percet az első órárol, de ezt annak tudatában mondta, hogy tudta hogy 5 kor kelek, hogy beérjek az iskolába, mert vidékről járok be, azt is megkaptam tőle, hogy majd szóbelin meglátom mi lesz amikor ott fog előttem ülni és nem mond egy szót se es mosolygott mint egy banya, talán őt egész sulis évei alatt bánthatták, hiszen màr a kinézetéről is lerí, hogy nagyon szabálykedvelő, magába lehet szorulva és nem mer kilépni a komfortzónájából, én látszatra ennek az ellentéte, kicsit “mai lányok” beütésem van, de csak kinézetre, lehetséges, hogy azt latja bennem, aki előtt anno nem tudott érvényesülni, most pedig amikor ő a főnök, próbál visszaélni a hatalmával, hogy eltiporja azokat akik őt régen, néha vannak eléggé fura beszólásai "letépem a körmét" "megölöm", ugyan én nem ragaszkodok a szabályokhoz, de az ilyes fajta megnyilvánulást elitélem, szoval igazábol lenyegre terve MEGFOG BUKTATNI:,D
2023. máj. 25. 21:40
5/7 anonim válasza:
Hat ez egy bizony xar! Igen, igen valsz meg fog buktatni.De akkor legalább a telefonozas helyett le kell majd otthon ulnod bemagolni a dolgokat! Amig a regi osztalytarsaid a Balaton parton vagy a parkban heveresznek nyaron, addig te benne fogsz ulti a dog meleg szobaban, es tanulsz....Ez gci szopas lesz am, de legalább azt is megtanulod, hogy a "munkahelyeden" a munkádat vegzed es nem bameszkodsz.
Ezt tapasztalatból mondom, en is megbuktam anno ebből-abbol ....
6/7 A kérdező kommentje:
5 os ugy nez ki, hogy en is hevereszhetek a balaton parton, mert vegul nem buktam meg:) de azért kedves volt tőled ez a szép kis monológ, sajnàlom, hogy téged megbuktattak
2023. jún. 20. 10:12
7/7 anonim válasza:
Akkor gratulalok ugyes voltal!Jo szorakozast a balatonon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!