Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit ajánlanátok egy olyan...

Mit ajánlanátok egy olyan embernek aki nem szeret hosszú történeteket olvasni, de kötelező olvasmányt kéne elolvasnia?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Én sosem értettem igazán hogy mások hogy bírnak több száz oldalas történteket elolvasni. Az én fejemben sose alakul ki egy kép, képzelet, jelenet ha olyan könyv van a kezemben ami nem áll az érdeklődésemben. Én szeretek olyat olvasni ami egyből a pontra tér ki és hasznos információt is lehet belőle szerezni. Mondhatjuk azt is tudásért olvasom, nem a fantáziáért. Én inkább rajzolással, szavakkal fejezem ki a fantáziám.

Erre a nyárra kaptunk 4db kötelező olvasmányt, és közülük a Toldi estéje nagyon értelmetlen számomra, mindig is gyenge voltam verselemzésből, főleg a "régiesen írottak" értelmezéséből. Hála istennek a többi olvasmány egy folyamatos, érthető történet, de akkor sem könnyű olvasni úgy egy történetet hogy a fejemben semmi elképzelés sem folyik, csak folyamatos unalmas olvasás miközben megpróbálok szövegeket alkotni a részekből az olvasónaplómba.

Mit ajánlanátok számomra?

Vagy naponta mennyi időt szánjak az olvasásra hogy szeptemberre végezzek?

2023. jún. 25. 09:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A könyvek még sokkal jobbak, mint a filmek, próbáld meg majd az elsőt. Gyerekként vagy 10szer elolvastam az első részeit. (Akkor még nem jött ki a teljes sorozat)
2023. jún. 25. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!