Magyar irodalom es nyelvtan szóbeli nem sok tudással?
Figyelt kérdés
Hétfőn megyek szóbelizni és minden megy a magyaron kivűl. 1-2 tétel van amit nagyjaból vágok de azon kivül semmi. Milyen segítségeket kapunk és azokból össze lehet hozni 6 pontot?2023. jún. 17. 16:31
1/2 anonim válasza:
Ha adnak segédletet a tétel kidolgozásához amit húzol, akkor lapozz a végére :) Én anno a Bánk Bánt húztam, és a könyvnek a végén, amit a kidolgozásához adtak, benne volt a komplett műelemzés xD Csak kiírtam belőle egy vázlatot
2/2 anonim válasza:
Irodalomból a könyvet vagy verseskötetet odaadják papír alapon, tehát a szöveg meglesz. A nyelvtan viszont nem így megy, ott érdemes lenne tudni dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!