Képernyőkép kérdése:
Hogyan kell értelmezni ezt a felvételihez kapcsolódó linket? Azt nem értem hogy ha mondjuk van magyar nyelvtan és irodalomból egy 5 ös középszintű érettségim, és megcsinálom az angolból az emelt szintű érettségit akkor
Figyelt kérdés
Automatikusan fel vagyok véve vagy ehhez kell még egy felvételi is?
Azt se értem hogy itt aránylag magas az állami ösztöndíjas lehetőség, a negyede, de azt nem írja hogy mi kell hozzá hogy valaki be is kerüljön.
2023. ápr. 5. 09:06
1/13 anonim válasza:
10 évvel ezelőtti felvételit minek nézzünk meg?
2/13 A kérdező kommentje:
Most másképp kell ugyanazt értelmezni?
2023. ápr. 5. 10:58
3/13 anonim válasza:
Mások lehetnek a követelmények és 2024-től maga a felvételi rendszer is nagyon más lesz.
4/13 A kérdező kommentje:
Üzenem a követelmény érdekel hanem az értelmezése. Figyeltem a dátumot akkor értelemszerűen mai dátummal érdemesebb megnézni De úgyse most lenne aktuális mert aztán lekéstem jövőre meg ugye ez is más lesz
2023. ápr. 5. 11:26
5/13 anonim válasza:
Nyilván nem leszel automatikusan felvéve, mivel.elég pontodnak is kell lennie.
Annyiban változik a felvételiztetés, hogy korábban adott volt, mivel lehet a +100 pontot összeszedni, ennek eldöntését viszont átadták az egyetemek kezébe. Például egy 45%+-os érettségiért automatikusan járt a +50 pont, viszont ez az 50 lehet akár 30 is, ha egy egyetem úgy dönt. Ugyanígy a nyelvvizsgáért sem ad mindenki ugyanannyi pontot. Ezen kívül lehet még külön felvételiztetés is az egyetemeken.
6/13 A kérdező kommentje:
És Hogy tudom meg az adott képzést naprakészen amiről a példa szól?
2023. ápr. 5. 12:36
8/13 A kérdező kommentje:
DeHát onnan a link ott néztem
2023. ápr. 5. 13:52
9/13 anonim válasza:
Amit néztél az egy archív link, az érvényeset nézd meg.
10/13 A kérdező kommentje:
Jövőre az se lesz érvényes ami meg most érvényes az már késő.
2023. ápr. 5. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!