Hogyan szerezhetném vissza a motivaciom?
Figyelt kérdés
Jövőhéten lesz a szóbeli érettségim de annyira nincs erőm meg kedvem se tanulni, pedig mindig azzal nyugtatom magam hogy már csak ez a hét és vége, kibírom,de nem megy. Online oktatás előtt nagyon szorgalmasan tanultam azóta semmi kedvem, energiám és motivációm. Valakinek valami ötlet hogyan tudnám motiválni magam legalább erre az 1 hétre?2023. jún. 14. 10:54
1/5 anonim válasza:
Egyszerű. Ha ez nem fog sikerülni, akkor örökre bebetonozod magad a gyártósori munkások, vagy a mekiben takarítók közé. Ezt akarod? Nézzél meg pár jutyub filmet arról, hogy a kétkezi munkások miféle szar melókból kénytelenek fenntartani magukat. EZT AKAROD?????
2/5 anonim válasza:
Minek? Tanulsz 4 éve. Én írásbeli és szóbeli érettségik között kiolvastam az összes tűz és jég dala (trónok harca) könyvet. Időpazarlás volt, de nem annyira, mintha tanultam volna.
3/5 anonim válasza:
Gondolj arra,hogy 8 általánossal mehetsz közmunkára,meg gyárba robotolni életed végéig. Nem nagyon lesz esélyed jobb munkalehetőségre. Nekem ez elég motiváció lenne
4/5 anonim válasza:
Hidd el, vissza fogod sírni az érettségit. Nem nagy szám. Aludd ki magad rendesen, menj bicajozni, beszélgess egy jót a barátaiddal. Ám, az egyessel vitatkoznék, mert bármelyik őszi, vagy tavaszi vizsgaidőszakban lehet javító, ismétlő érettségit tenni.
5/5 anonim válasza:
Nekem a változatosság sokat segít. Háromnegyed óra fizika, fél óra irodalom, fél óra töri, 15 perc nyelvtan. Ez összvissz 2 óra, kicsit több, ha rövid szüneteket tartok közben. Ezt csinálom meg 2-3 alkalommal egy nap, attól függően, hogyan haladok. Délután már van, hogy csak abba nézek bele, amivel nem haladtam olyan jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!