Lehet kezdeni a szomszédban működő magániskola marhaságaival valamit?
A szomszédunkban működik egy cseppet sem szabályos magániskola, igaz tudtommal engedélyük van, de olyan körülmények vannak hogy az már tűrhetetlen az egész utcában.
A kedves szülők mindig beállnak a kapubeállónkba, ha szóvá tesszük akkor jön a szokásos duma: jaj csak 1 perc! Ez ugye itt 2 földes szűk utca találkozása, kertes házas övezet, jobb napokon körbeparkírozzák hencidát boncidát és mellette úgy porzik az út mint egy rallyversenyen. Eddig naponta elment itt max 10-20 autő most reggel 40 meg délután 40. A polgármester lerázott azzal hogy nincs rá uniós forrás, az igazgatónőnek meg a ház tulajdonosának (úgy bérli az iskola az épületet) jóvanezígy.
Megjegyzem, nekem már elszállt 1 winyóm meg 1 alaplapom a hülye por miatt mivel nem tudom megtenni hogy 2 hetente szétszedem az egész gépet portalanítás céljából.
Az egész iskolakert tele van rakva balesetveszélyes rögzítetlen játékokkal, mászóka, hinta stb, meg batári nagy díszkövekkel úgy hogy SNI-s gyerekek járnak ide elvileg.... namármost tegnap az egyik kölyök telibefejelte az egyik ilyen követ. Persze talpra állították a kölyköt és az iskola előtt várták a mentőt, nehogy kitudódjon mi történt.
Ma pl amikor mentem ki a kertbe, látom hogy a suliban 1 8-9 év körüli kissrác egy autógumit görget játék gyanánt....
Feljelentést ezügyben nem akarok tenni mert azért nem szeretnék a fél környékkel összeugrani mert seperc alatt kitudódna hogy én nyomtam fel őket. A szép szó nem használt eddig se. Valami ötlet?
Ne haragudj de +40 autó reggel és délután miatti feljelentésed miatt kiröhögnek. Szinte 100% hogy nem a 2*40 autó által felkavart por miatt ment tönkre a vinyód.
A játékok elhelyezése az ő saruk. De nagyon ezzel sem tudsz mit kezdeni. Baleset lehet bárhol. Ilyenkor a szülő tehet észrevételt és nem te.
A kocsibeállódra való beállást rögzítheted kamerával. Esetleg ott patkolsz te is.
Ha nem akarsz feljelentést tenni akkor gyakorlatilag nem tudsz csinálni semmit se.
Erős túlzás ez a fél marék por a gépházban. A lakásban akkor bokáig áll a por? Zárt ablaknál és ajtónál a por nem jön be olyan mennyiségben mint ahogy meséled. Anderseni a meséd. Bögyödben van a suli és csak a kifogásokat keresed. Irigykedsz az autókra ezért a frusztrációdat egy kérdésben teszed közzé a gyakorin.
Halkan jegyzem meg hogy a porszívó csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!