Holnap kezdődik a vizsgaidőszak és a sütőtököm is megtelt már. Ti hogy vezetitek le a feszkót ilyenkor?
Kiírom magamból, mert utána hátha könnyebb...
Nincs is sok vizsga, meg egy szigó, de az még messze van.
Abból van elegem, hogy szorgalmi végén végig zh-ztunk, időm nem volt a többi tárgyra, plusz pár vizsgát kötelező volt felvenni adott időpontban. Nem látom értelmét belerohanni, hogy kettessel legyen meg (ha meglesz), ráadásul az előző évi kérdések alapján még csak releváns pontok sincsenek, hogy mire fókuszáljunk jobban, sok az ellentmondás. Tanulok, de úgy érzem nem elég, és megint egy rohanás az egész.
Elfáradtam.
Csinálom tovább természetesen, de vagy nem érdekel az egész vagy totál pánikban vagyok, hogy mégis hogyan abszolváljam ezeket a vizsgákat.
Igyekszem pihenni és mozogni a tételek között, de ez a pszichikai teher most nem akar könnyebb lenni. Nagy a bizonytalanság is. Most is nem bírok elaludni, sem megnyugodni.
Nektek milyennek ígérkezett ez a félév vége? Van aki már túl van a nehezén? Hogy sikerült? Vannak taktikáid, amik szerinted másoknak is segítenének?
#1 jelentettelek. Mindenhova betrollkodsz? Voltál te már tanár is, akinek a diákjai zsenik.
Kérdező! Kitartást kívánok! Ez ilyen sajnos. Menj el edzeni, szerintem az a legjobb kikapcsolódás.
1-es, ahhoz képest nem vitted többre, mint egy internetes troll... :D
2-es köszi 😊
Nekem ez a második szemeszterem, de szerencsére jól vettem eddig az akadályokat.
Még 2 vizsgám van hátra, amit tudtam már az elővizsgahéten próbáltam letudni, illetve a vizsgaidőszak elejére felvenni.
Nekem az válik be, hogy minden tárgyra próbálok 4-5 napot hagyni, illetve elfogadom, hogy vanbak olyan részek, amit nem értek, vagy már időhiányban nem feltétlen tudok megtanulni.
Persze így is sokat stresszelek, de eddig bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!