Vizsgaidőszakban mennyit tanulsz?
Figyelt kérdés
Egy-egy könnyebb tárgyra én napi 4-5 órát, 1 hét alatt, a következő 1 hétben egy nehezebbre 6-7-8 órát. (Földrajz-infó tanári)2022. dec. 14. 06:41
1/9 anonim válasza:
Soha nem tanultam még ennyit, mint te, ejha... mondjuk én egész évben tanulok egy kicsit mindig, 3 nap alatt megvan egy nehezebb tárgy is, könnyűekre 1 napot (se) szoktam, attól függ, mennyire töltelék. Jó átlagom van. (gazdinfó)
2/9 anonim válasza:
Nehezebb tárgyra 4-5 nap (gépészmérnök)
3/9 anonim válasza:
Könnyű vizsga 1 nap (6-10 óra) nehezebb több nap (2-4) napi 8-10 óra.
4/9 anonim válasza:
Attól függ milyen tárgy. Könnyű vizsga 1-2 nap napi 8-10 óra. Nehéz vizsga 4-5 nap napi 8-10 óra. A iszonyatosan nehéz vizsga 2 hét napi 8-10 óra (2 ilyen tárgyam volt eddig). (BME mérnök)
5/9 anonim válasza:
Igazából idén tök jó időpontban sikerült felvennem a vizsgáimat, szóval még a könnyebb tantárgyakra is jutott eddig azért 4-5 nap, szóval elég laza volt, nem kellett egész nap tanulnom, hanem arra a 4-5 napra tök jól betudtam osztani. Habár még nincs vége a vizsgaidőszakomnak, de a tantárgyak többsége már kész van, mert voltak, amikből a szorgalmi időszak végén inkább a vizsgát zh formában letudtuk. De amúgy a legtöbb idő, amit egy vizsgára való készüléssel töltöttem az kb. 3 hét volt. Két ilyen tantárgyam volt eddig (nem ebben az a vizsgaidőszakban), és huh azok szenvedések voltak.
6/9 anonim válasza:
Azért ez nagy mértékben függ attól is, hogy félév közben mennyit foglalkoztam az adott tárggyal.
7/9 anonim válasza:
off:
4-es, úgy irigyellek hogy a vizsgáid többsége már kész van, nekünk még el sem kezdődött a vizsgaidőszak és lesz hét vizsgám...
8/9 anonim válasza:
#4-es vagyok
#7-es, BME-n még nem kezdődött el a vizsgaidőszak, csak mondom. Sehol se említettem azt, hogy a vizsgáim többsége már készen van.
Megjegyzem ebben a félévbe nincsen vizsgám, mért államvizsgázni fogok ha minden jól alakul, szóval igazad volt.
9/9 anonim válasza:
bocsi, az 5-ös válaszolónak akartam címezni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!