Neptunban nem jelenik meg üres hely?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Neptunban (Semmelweis) cserélnék egy viszgát vkivel, viszont nem látszik, hogy megüresedett volna hely - egyikünk se látja a másikét.
Ki-belépés, sok frissítés, több perc várakozás volt.
Volt már valakivel ilyen?
Köszi a segítséget!
2022. dec. 15. 21:50
1/5 anonim válasza:
Ironikus, én pont most próbáltam belépni, és "Survice unavailable" a Neptun főoldalán :D Stabil és megbízható, mint mindig ;)
3/5 anonim válasza:
Biztos, hogy leadtad a vizsgát és ő is?
Esetleg nem lehet, hogy más elvette?
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megvan, mi a probléma. Leírom, hátha valakinek hasonló lenne.
Mindent jól csináltunk, csak épp én első évfolyamfeles vagyok, a másik pedig második éf.feles. Ez a vizsga pont olyan volt, hogy nem ugyanarra kell jelentezni, csak meg se jelenik a másik vizsga nekünk.
2022. dec. 16. 17:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!