Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha a Neptun azt írja hogy a...

Ha a Neptun azt írja hogy a vizsga típusa "írásbeli és szóbeli" akkor az azt jelenti hogy választhatok vagy az írásbeli után aznap jön a szóbeli is?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ez vegyes vizsgát jelent e, vagy hogy most szóbeliznem is kell-e ebből a tárgyból, esetleg valaki benne van ezekben hogy egyes vizsgatípusok mit jelentenek?

2023. máj. 21. 17:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Jó nagy f.szság ez a beugró, egy felesleges stresszforrás. De mit is várunk a hazai felsőoktatástól? Persze vannak azért kivételek, s szerencsére nem minden tanár csinálja ezt.
2023. máj. 22. 02:35
 12/20 anonim ***** válasza:
21%

#10 vagyok

#11, nyilván plusz stresszforrás. Nekem, volt írásbeli vizsgámon is beugro, az olyan volt, hogy 1-5 kérdés a beugró, aztán jött további 5 hosszú kifejtős kérdés, a 10 kérdésre volt 1,5 óra. A tanár úgy javította ha nem éred el a 80%-ot a beugrón akkor nem javítja ki tovább, hanem instant 1-es.

Amúgy én támogatom a beugrót, mert ha nem tudod a nagyon alapokat, akkor minek a tanár idejét pazarolni.

2023. máj. 22. 07:27
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én SZTE-s voltam, nálunk az írásbeli és szóbeli jelölés általában azt jelentette, hogy a tanár nem tudta vagy lusta volt beállítani, hogy pontosan melyik, ettől függetlenül mindig szóbeli VAGY írásbeli lett végül.
2023. máj. 22. 08:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
12. Nyilván, persze ha egy alap beugróról van szó, online, azzal semmi probléma. De sajnos van olyan tanár, aki gyakorlatilag ugyanolyan nehézségű beugrót állít össze, mint amilyen a szóbeli is, jelenléti formában, reggeltől késő délutánig szobrozva az egyetemen. Ezt viszont én nem támogatom, semmi értelme. Abszolút írásbeli vizsga párti vagyok.
2023. máj. 22. 10:29
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, amúgy a PPKE JÁK-ra járok ha ez valakinek segít.
2023. máj. 22. 12:43
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én PPPKE-JÁK-rá jártam és nálunk nem volt olyan,hogy választani lehetett,hogy szóbeli vagy írásbeli.(igaz én nem jogra hanem nemzetközi igazgatásra jártam).Vagy minenki szobelize5t vagy írásbelizett.

Szerintem nem voltnkedve a tanárnak ezzel foglalkozni,hogy mi van a Neptunban vagy még maga se döntötte el.

Milyen tárgy ez és kinél van a vizsga?

2023. máj. 24. 18:01
 17/20 anonim ***** válasza:
#12 vagyok. Nekünk általában mindig 8-ra vagy 9-re kell menni és az utolsó is befejezi 14 körül. Nyilván szívás a várakozás, de szerencsére mi kevesen vagyunk, így egy szóbelit 6-8 főre hirdetnek csak meg.
2023. máj. 24. 23:43
 18/20 A kérdező kommentje:
Számomra az az érdekes hogy 29 főre hirdette meg a vizsgát és ebből 20an vizsgázunk, szóval szerintetek nem sok az szóbelinek? 13-16óráig van amúgy a vizsga.
2023. máj. 25. 19:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mennyi vizsgáztató van, ha 5-6 vizsga megy párhuzamosan akkor nem sok.
2023. máj. 25. 19:39
 20/20 A kérdező kommentje:
Csak 1 vizsgáztató van kiírva, aki a tárgyat oktatja
2023. máj. 26. 10:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!