Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kinek mennyi idő volt megtanul...

Kinek mennyi idő volt megtanulni a 10 ujjas gépírást?

Figyelt kérdés

Tegnap kezdtem, mert most volt belőle az első óránk egyetemen, és baromi nehéz. Egyelőre 90-110 karaktert tudok leütni percenként szabályosan(attól függ melyik betűt gyakorlom, mert csináltam pár hibátlant is, de az értelmes szavaknál hibáztam sokat). Vizsgára 10 perc alatt 1000 karaktert kell leütni. Ez az egy darab óránk volt, és nem is lesz több. Könyvet sem ajánlott erre a tanár, meg semmit. Egy programot mutatott, letöltettem, de baromi sokat hibáztam otthon ahogy este gyakoroltam. Ráadásul ráépülős a tárgy, és ez gyakorlatnak számít, tehát vizsga sem lesz belőle. Van durván két hónapom megtanulni. Ha mindennap gyakorlok egy órát, hetente pedig egy teljes napot, akkor van esélyem megtanulni?

Nem nagyon van kézügyességem, és vezetni is nehezen tanultam meg(de azóta az megy rendesen, mert mindennap vezetek már jó pár éve).

Kinek mennyi idő volt ez a folyamat?

Eléggé félek ettől az egésztől.

tegnap 07:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!