Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék megtanulni...

Hogyan tudnék megtanulni gyorsan és pontosan gépelni?

Figyelt kérdés

2013. máj. 17. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Internet tele van oktató anyagokkal.
2013. máj. 17. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Gyakorlás kérdése az egész!

Nekem több, mint 8 évig volt egy laptop, amit rendszeresen használtam. Idővel nagyon jól megtanultam gépelni azon, szinte csukott szemmel is tudtam pontosan gépelni. Aztán most új notebookot vettünk, és egy kicsit ismét problémát jelent a gyors, pontos gépelés, mert nem teljesen ugyanolyan a klaviatúra.

Szóval gyakorlás kérdése, ha sokat gépelsz, idővel rögzülni fog benned, hogy mi hol van a klaviatúrán és ha már biztosan tudod, akkor gyorsabban is fogsz gépelni, mint most.

2013. máj. 17. 11:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Kösz a biztatást! Nem ismersz véletlenül valami jó gépíró programot? Régebben rákerestem, de egyik sem nyerte el a tetszésemet.
2013. máj. 17. 11:49
 4/9 anonim ***** válasza:
2013. máj. 17. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha megtanulod hogy melyik betű hol van és hogy melyik ujjaddal kell leütni nyert ügyed van. Onnantól már csak gyakorlás az egész

[link]

2013. máj. 17. 12:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Kell hozzá azért olyan négy hónap,

gyakorlással

2013. máj. 17. 13:51
 7/9 anonim válasza:
Ilyen sebességre gondoltál? http://www.youtube.com/watch?v=wu1BdVNLRqc
2013. máj. 31. 12:50
 8/9 A kérdező kommentje:
(Csakis...) Igen, pontosan ilyen sebességre gondoltam. ;)
2013. máj. 31. 18:54
 9/9 anonim válasza:
Nos, én vagyok a videóban. A legelső dolog, amit tettem a sebességem elérésének érdekében az volt, hogy beírtam youtube-ra, hogy "how to type".
2013. jún. 12. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!