Egyetemre mennyire szükséges egy laptop?
"Nem egy olcsó mulatság." - hát egyetemistaként semmi sem az... :D a psz szakot pont nem tudom, de nekem speciel rengeteg dolgot kellett megvenni az egyetemhez, úgyhogy ezekre a plusz költségekre fel kell készülni, jegyzetekkel meg könyvekkel boltolni kell. De 100-150.000 forint környékén már jó gépeket lehet venni.
Az 1 órás buszutakat meg inkább használd evésre, alvásra, stb... - tanács egy harmadévestől. Viszont! Hasonló cipőben vagyok mint te ilyen téren.
Tablet + billentyűzet kombóval én nagyon jól elvagyok, a kiadott ppt-re tollal jegyzetelek, szünetben, vagy ugyanígy utazás közben meg billenytűzettel elkezdem írni a tételeket. Word-ot viszi (ilyen mini verzióban, tehát minden formázási lehetőségre nincs mód), ott írom, majd feltöltöm OneDrive-ra (vagy eleve ott írom meg), aztán otthon gépen folytatom, vagy a végső formázást ott készítem el. Szóval ez járható, biokémia kollokvium tételeimnek 80%-a a buszon íródott...
Otthon mindenképp legyen asztali gép, vagy egy laptop, amin tárolod a dolgokat, meg amin dolgozol, (PSZ-n azért kell egy jó excel-ismeret, az meg szintén tableten nem működik jól), egyetemre, meg utazás közben tablet-kombó bőven elég, szinte teljesen kiváltja ilyen szempontból a laptopot (+ sokkal könnyebb, kisebb helen elfér, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!