Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy legyen meg matekból a...

Hogy legyen meg matekból a 2-es érettségim?

Figyelt kérdés
Semmit nem tanultam rá igazán, 2-es 3-as voltam évközben.
2023. máj. 8. 21:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
H ment?
2023. máj. 9. 19:14
 12/21 anonim ***** válasza:
53%

"megvásárlása"

Ami 1 hónapos előfizetés rá.

"WolframAlpha PRO"

Ja, a PRO-val.

"Step-by-Step"

Vagyis lépésről lépésre? Veled ellentétben a ChatGPT tud magyarul!

2023. máj. 9. 22:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

10:

Törihez is soksikert, ott brutálisakat fog hallucinálni...

2023. máj. 10. 05:41
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Haver magyar-matek megvan Chatgpt-vel!!!!!! Matekban krva sokat segített, nem a megoldást adta meg, hanem a levezetés folyamatát! Magyart meg megírta, mnt a szrt! Abból az osztályból 3-an is Chatpgt-t használtak, a kutyát nem érdekelte, hogy náluk van a telefon!
2023. máj. 10. 05:43
 15/21 anonim ***** válasza:
61%
És íme: 2023 amikor a gyerekek már összeadni se tudnak. Ez kibsztt elszomorító:D de takarítókra mindig szükség lesz szóval így tovább<3
2023. máj. 10. 09:29
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

Olyan sokan puskáztok itt Chatgpt-vel, hát milyen felügyelő tanáraitok vannak nektek? Normáliséknál esélytelen bármilyen puskázási kísérlet, anno nálunk azt is kiszúrták ha a függvénytáblába írtál puskákat, ti meg fullba telefonozhattok közbe? Most ez vagy kamu, vagy én nem tudom milyen iskolába jártok ahol a tanárok ilyen vakok.

Szóbelin is ezt tervezitek amúgy majd használni? Ahhoz sok sikert kívánok, megnézném :D

2023. máj. 10. 14:57
 17/21 anonim ***** válasza:
51%

"Olyan sokan puskáztok itt Chatgpt-vel, hát milyen felügyelő tanáraitok vannak nektek?"

A felügyelőtanár kiosztotta az érettségi feladatlapokat majd leült a tanári asztalhoz és intézte a saját dolgát / hivatalos ügyeket ha valakinek hugyoznia kellett érettségi közben azt dokumentálta vagy mittomén. Nyilván semennyire nem feltünő ha az 5"-es telefonodat ráteszed a függvénytáblázatra vagy a töriatlaszra ha alapból használhatók ilyen cuccok. Matekon főleg nem feltünő ahol mindenki nyomdossa a számológépet.

"Szóbelin is ezt tervezitek amúgy majd használni? Ahhoz sok sikert kívánok, megnézném"

A tételkidolgozásnál mindenképp, utána meg elolvasom 2x amit leírtam az A4-es papírra és felmondom, nem olyan bonyolult.

2023. máj. 10. 15:25
 18/21 anonim ***** válasza:
17: Azt azert te sem gondolod, hogy a SZÓBELIN ilyen hülyék a felügyelőtanárok?:D
2023. máj. 10. 15:35
 19/21 anonim ***** válasza:
33%
Felügyelő tanár konkrétan telefonozott egész vizsga alatt, mondta, hogy ne hangosan beszélgessenek! Normális tanár ezt csinálja! Nálunk is ez volt, egymásnak tudtunk segíteni anno, ismertük a tanárt, nagyon laza, jó fej volt!
2023. máj. 10. 16:10
 20/21 anonim ***** válasza:
66%
17: Hát akkor nagyon laza tanáraid lehetnek, én tényleg nem tudom milyen suliba jársz, de ez sokat elárul a színvonalról.
2023. máj. 10. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!