Késő bánat... talán kicsit komolyabb melót kellett volna rá áldozni, nem okostelózni...
Ha mákod lesz, kisajtolod, max mész szóbelizni
2023. máj. 8. 21:29
2/21 anonim válasza:
Egyszerű: WolframAlpha, ChatGPT. Irodalmat is simán kipuskáztam, legalább 95%-ra számítok, már kivágtam a függvénytáblázatomból a kémia és fizika részeknél egy téglalapot ahová berejtem a telómat. Simán 90%+ ra saccolom a matekomat tanulás nélkül.
2023. máj. 8. 22:12
3/21 anonim válasza:
Menj aludni, és holnap kipihenten próbáld meg megoldani a feladatokat, ez a legtöbb amit megtehetsz.
2023. máj. 8. 22:12
4/21 anonim válasza:
2-es, csak 1 alkalommal bukj le, nem teszed zsebre, amit kapsz - más kérdés, h gerinctelen hozzáállás - biztos ilyen ember is leszel (vagy)
2023. máj. 9. 06:43
5/21 anonim válasza:
Lefekszel a tanárnővel! Nálunk bejött.
2023. máj. 9. 08:09
6/21 anonim válasza:
4-es, nálunk is így írták sokan a magyart! Ment a ChatGPT ezerrel! Van aki Xenxo S ringet használt, simán végigtelefonálta - hallgatta vele mit írjon. Ja, szerinted most hogy írják nálunk sokan a matekot? Bátyám szintén!
2023. máj. 9. 08:11
7/21 anonim válasza:
2-es simán csak troll. A ChatGPT 3.5 nagyon durván hallucinál, annyi baromságot összehord, hogy még ha meg is lenne a kettes, simán feltűnik a javító tanárnak, hogy valami nem stimmel. Próbaként oldass meg vele egy egyszerű egyenletet, vagy kérdezd meg tőle ki van a 20 ezresen, totál butasagokat fogsz kapni.
A 4-es verzió egy fokkal jobb, de hogy 90%-os érettségit írjon, az kizárt. Ráadásul nem valószínű, hogy érettségiző Pistikének van rá előfizetése.
2023. máj. 9. 09:35
8/21 anonim válasza:
Én 2 évvel ezelőtt érettségiztem, még abba az időbe tartoztam, hogy a szóbeli érettségiket eltörölték és csak írásbeli volt. Sajnos én szartam rá, mert nekem a továbbtanuláshoz nem volt szükségem az érettségi pontokra, és így matekból nem lett meg a kettesem. Annyi pontot viszont elértem, hogy tudjak menni matek szóbelire. A szóbelire nagyon sokat készültem, a matek tanárom jóindulatának köszönhetően rengeteget segített. A szóbelim 100%-os lett, így a maximum pontszámmal nem kettes lett a matekom, hanem hármas. Jobban jártam, mintha kettesre írtam volna meg, persze ezzel inkább nem kísérleteznék, mert ki tudja... Szóval nekem így lett meg az érettségim matekból, nyilván egy jóindulatú tanárra szükséged lesz, ha netán így járnál:)
2023. máj. 9. 17:47
9/21 anonim válasza:
2 válaszolónak: Remélem tudod, hogy van ahol nagyon szigorúan átnézik a könyveket, telefont pedig le kell adni:D ez nagyon nem fog sikerülni kisfiam
2023. máj. 9. 17:48
10/21 anonim válasza:
"A 4-es verzió egy fokkal jobb, de hogy 90%-os érettségit írjon, az kizárt. Ráadásul nem valószínű, hogy érettségiző Pistikének van rá előfizetése."
25,40 dollár a teljes verzió megvásárlása ami mostani alacsony USD árfolyamon 8600 forint... Másfelől nem a ChatGPT-vel oldom meg a matekspecifikus feladatokat, azzal csak értelmezem hogy milyen módszert kell használni rá, mert erre képes, a WolframAlpha PRO-ba írom be a konkrét számadatokat ami Step-by-Step megoldja levezetéssel együtt. Szóval kvázi a GPT 4-es modellt arra használom hogy a szöveges feladatot fordítsa le a matek nyelvére majd a konkrét számítást a WolframAlpha eszközzel végzem el.
Egyébként köszi az előzetes megoldókulcsok alapján tutira 90% felett leszek ezzel a módszerrel, max ott fogok pontot bukni hogy a levezetésem nem lesz 100% de a végeredmény igen, mert nem volt időm végigírni az egész folyamatot. Ha gondolod majd küldök képet az érettségi bizonyítványomról de a 2 nap alatt eddig mindkettőt 95% körülre saccolom. Holnapi töri pedig ezektől is könnyebb lesz azt a GPT-4 es modell megeszi, az angol érettségin pedig 100% a cél az írásbelin (a hallás utáni rész miatt nem lesz fullos)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!