Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan írjak 90% feletti...

Hogyan írjak 90% feletti érettségit matekból?

Figyelt kérdés

Nem soká érettségi, és megoldottam már pár feladatsort.(közép)

Mindig összejott kb 85-92 között a pontszám, viszint kifuzottam mindig az időből.

Az első részben kb 25-30p alatt megcsinálom maxosra.

Viszont a második részben 13-15 végéig eltelik kb 100 perc. (Általában mind sikeres is)

Aztán az utolsó 2 választottra marad kb 35-40p ami kevés, mert ki is kell választani azt amit nem csinálok, illetve hosszabb az egész. Így kb az egyikre van időm ahol 17/17-et ritkán érek el de 15-öt átlagosan igen.

A másodiknál kb 1, max 2 feladatra marad időm.

Esetleg tudtok valami “taktikát” erre?

2023. ápr. 29. 00:19
 1/5 anonim válasza:
100%
Az én tapasztalatom az volt, hogy éles helyzetben sokkal gyorsabban oldottam meg a feladatot, mint előtte otthon. Persze ez egyénfüggő is.
2023. ápr. 29. 00:30
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Jó lesz az.

De ha csak 89% lesz az miért baj?

2023. ápr. 29. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:
27%

Talán hogy előbb azokat csináld, amik mennek folyamatosan, kb. megállás nélkül.

Ha nem futottál volna ki az időből, hány pontosakat írtál volna?

2023. ápr. 29. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A több pontossal kezdj mindig, aztán ha a kevesebb pontost nem tudod befejezni, akkor kevesebbet buksz. Egyébként a hogy az 1. mondta nekem is élesben mindig jobban ment.
2023. ápr. 29. 13:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben megpróbálom úgy. Köszi😇
2023. ápr. 29. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!