Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Erettsegizok! Hogy érzitek?

Erettsegizok! Hogy érzitek?

Figyelt kérdés

En meg ma is tanulok, bár már délután nem terveztem. Reggel atneztem a novella elemzést, a magyarral szerintem nem lesz gond viszont a mateknal annál inkább, a probaerettsegim hármas lett és alapból matekbol nem vagyok rossz de úgy érzem már az se megy ami eddig ment. Torit folyamatosan tanultam 4 év alatt és most utolsó évben extrán rakapcsoltam így ott nem érzem annyira labilisnak, a valószínű esszeket meg atnezem szerintem kedden. Szerintetek délután van meg értelme tanulni?

En emelt kémia emelt bioszt teszek, jovohet után, biosz OKTV döntős voltam így ott szerintem nem érhet meglepetés de a kémia nehézkes ott is, főleg a szamolasos része, igazából ha megvan a 45% belőle az se jó nekem, mert pontokba a kémia minimum 60%nak kéne sikerulnie hogy felvegyenek.

Régóta készülök mégis úgy érzem nem tudok semmit. Más is van így?

2023. máj. 7. 11:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!