Biológiából érettségizők! Mennyire érzitek felkészülve magatokat?
1es vagyok
Az lemaradt, hogy február - április között nagyon komolyan vettem a készülést. Folyamatosan tanultam illetve gyakoroltam de az utóbbi időben nagyon elengedtem, úgyhogy örülök ha nem bukok meg.
Szerencsére sehova nem kell mert nem jelentkeztem egyetemre. Csak úgy alapon jelöltem meg.
Én emeltezek.
Mert mikor megjelöltem még úgy volt, hogy beiratkozok, maximum passziváltatom magam és később kezdem el de azóta megváltoztak a terveim.
Ezért
Én félek, a 45%-ra megyek... Sajnos mi nagyon nem fejeztük be az anyagot és a digitális oktatás sem működött jól a biosz terén. Szóval én már most készítem a családot, hogy lesz amilyen lesz, én megteszem a tőlem telhetőt, ha nem elég, majd megyek újra.
Mivel kb nem is értem az anyag egy részét (magyarázat hiánya miatt) és a motívációm is elveszett és leginkább csak vegetáltam, bízok az iskolás időkben megtanult dolgokban és, hogy valami csoda fog történni. Ja és kevés genetika meg ökológia legyen. Más kívánságom nincsen
De az első feladat szinte ajándék volt
Az középszinten is megállta volna a helyét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!