Aki idén (2021 májusában) érettségizik emelt biológiából mire számít? Milyen témák lesznek meghatározóak? Immunrendszer, sejtbiológia, etológia, ökológia, anatómia...
Köszönöm!
Átnézem alaposan ezeket a témaköröket.
Én is idén emeltezek de nekem a genetikát 5 különböző tanár sem tudta elmagyarázni, úgyhogy én azt offolom.
Én a növénytant, a biológiai oxidációt, sejtosztódást és a kísérleteket akarom nagyon átnézni. Illetve még az immunrendszert a baktériumokkal és vírusokkal egybevéve mert le merem fogadni, hogy lesz benne valami vagy a védőoltásról vagy a koronavírusról összehasonlító elemző feladat.
Illetve a gyakorlást tartom még ezen kívül fontosnak. Sok érettségi feladatot megoldani.
Sok sikert kívánok!
Sajnos a genetikával én se vagyok jóba, de megteszek mindent. A válasz második részével én is hasonlóan vagyok legalábbis nagyon remélem, hogy lesz valami olyan féle feladat.
Köszönöm a választ!
Sok sikert kívánok én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!