Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt szintű érettségi írás-és...

Emelt szintű érettségi írás-és szóbeli tételsorral ki tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Nem kell kidolgozott!

Idén ősszel teszek érettségit a tárgyból, érett felnőtt fejjel, s biológiát utoljára még az őskorban, 20 éve tanultam... De kell az egyetemi felvételihez egy emelt szint. Munka mellett tanulnám, így óriási dolog lenne, ha lenne tételsorom, máshogy nem is tudnék megbírkózni vele. Honnan/hogy/kitől szerezhető?

Esetleg van itt Valaki emelt szintű biológia érettségire készülő?

2023. ápr. 24. 16:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A Mozaikos könyvekkel kapcsolatban nem tudok segíteni, mert én nem azokból tanultam, de azért írnak 3 könyvet, mert 9-ben nincs biológia és a régi könyvekből nincs is 9-es, csak 10-11-12.

A NAT 2020 az új rendszer (azért írja, hogy 2020 és 2024 között is jó, mert akik 2024-ben fognak végezni, azok már ez alapján készülnek és ők ha előrehozottat csinálnak, akkor ezt kérik tőlük számon), NAT 2017 szerint íródott könyveket keress ha ősszel mész.

2023. ápr. 26. 13:32
 22/24 A kérdező kommentje:
Az a vezérlő jelszó tehát, hogy ne a NAT 2020 követelmény szerinti könyveket vadásszam, gondolom minden más jó lesz, ami a MOzaik kiadványok közt szerepel. Csúcsszuper vagy!!!!!
2023. ápr. 26. 13:42
 23/24 anonim ***** válasza:
Ohh bocsi, most látom, hogy elírtam az előző választ. NAT 2012 szerint írott könyveket keress, NAT 2017 nincs, olyat nehezen fogsz találni. 😅
2023. ápr. 26. 14:14
 24/24 A kérdező kommentje:
Igen, sejtettem. Mégegyszer megnéztem az oktatas.hu-n, és most már tudom, hogy idén még a NAT 2012 érvényes. De Te adtad az ötletet és nagyon örülök, mert egy fontos kérdés is lezárult
2023. ápr. 26. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!