Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egy tanár büntethet-e egy...

Egy tanár büntethet-e egy mulasztást mással mint igazolatlannal? ha én nem igazolok le X órát akkor az igazolatlan lesz oké na de ezzel téma lezárva, nem?

Figyelt kérdés

Azt mondja ha nem igazolom le lesz 6 iglan órám. oké legyen.

de ezen túlmenően szaktanári még pluszban mert nem igazoltam le?

2023. ápr. 14. 12:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is utáltam az olyan kérdezőket akik kiírnak a gyakorira egy kérdést de pontosan tudják rá a választ. Ráadásul a kérdező csak vitát generálni és feszültséget fokozni akar.

7. válaszban megfogalmaztad a választ. Tehát csak igazolatlanok járnak és szaktanárik nem. Most már zárhatod a topicot és találj ki újabb kétdést.

OFF: Kevés vagy mint a Jerikó gimis kérdezőben az értelem.

2023. ápr. 14. 14:00
 12/13 anonim ***** válasza:
44%
Balu, most akkor te végül mi is vagy az alapítványi iskolában? Diák vagy tanár?
2023. ápr. 14. 14:02
 13/13 NTBS ***** válasza:
Iskolafüggő, de bizonyos igazolatlan fölött megy ki hivatalos értesítés, illetve családi megvonás is lehet a vége.
2023. ápr. 14. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!