Mit tehet egy tanár, ha 3 igazolatlanom van, és év végéig nem igazolom?
Három igazolatlan órám van, és az orvos nem tudom, hogy igazol-e áprilisi hiányzást.... Persze ha igen, akkor kérek tőle igazolást, de elég reménytelen :( Az ofőm mostanában nem normális, ő nem nézné el, az a célja, hogy szivasson most mindenkit úgyhogy ki van zárva, hogy elengedné a dolgot. Mit tehetnék?
Köszi!
nem kellet volna lógni...és úgy legyen ahogy "ofő" mondta
ha nem tetszik a suli menj katonának vagy melózni
Életemben egyetlen egyszer sem lógtam iskolából, nem értem miért kell egyből dobálózni, remélem jól esett. Mind 3 nap beteg voltam, csak nem mindenkinek olyanok a szülei, hogy egy hányással, lázzal orvoshoz viszik. Na, nekem olyanok a szüleim, hogy akkor vinnének orvoshoz, ha félig meghaltam. Úgyhogy, kedves aranyos válaszoló, nem lógtam, és ezért nincs orvosi igazolásom... Bár igazából nem is értem, hogy miért magyarázkodom egy ismeretlen kötekedőnek :D
Utolsó válaszoló: Köszönöm! Akkor nem kell aggódnom? Mert hallottam olyasmiről is, hogy feljelentés történhet, ha nincs igazolás, és az meg biztos halál számomra...
3 igazolatlan.. kit érdekel :D
Dehogynem ad bizonyítványt, mondd meg neki, hogy ne fenyegetőzzön olyasmivel, amit nem tehet meg.
Persze, 10 igazolatlannál teszik meg az első lépéseket, 10 alatt nincs gond, max a magatartásod romolhat, de az meg kb senkit nem érdekel.
Az ofőd nem tud mit tenni ezzel, ne aggódj. Ha meg mégis próbálkozna, nyugodtan szólhatsz az igazgatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!