Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Utálatos tanár?

Utálatos tanár?

Figyelt kérdés
Volt már utálatos tanárral dolgotok? Akár gimiben, általánosban, egyetemen.

2016. jún. 5. 08:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen...

Rohadna meg összes ilyen EMBER.

2016. jún. 5. 09:23
 2/4 Inessential ***** válasza:
Volt.
2016. jún. 5. 10:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen volt, volt pár kedvence, akit nyomatott ezerrel magyarból és töriből, többieket meg szívatta és ez a kivételezés nagyon látványos volt és odáig fajult,hogy be se jártunk már szakkörre nyolcadikban és tök nagy botrány lett belőle. Érettségikor magyarból jeles lettem és még dicséretben is részesültem, töriből szintén ötös. A mai napig nem szeretem a törit, a magyart viszont mindig is szerettem, de felső tagozatban nagyon elvette a kedvem a tanár, szerencsére középsuliban nagyon jó tanárom lett. Amúgy most mérnöknek tanulok.

A tanár meg azt érte el vele, hogy miután kimaradtunk általánosból, kb.senki nem ismeri meg, inkább úgy tesz a többség, mintha nem ismerné... meg egyszer telefonon is hívogattuk, de ez már régen volt

2016. jún. 5. 14:46
 4/4 anonim válasza:
Volt. Ötödiktől nyolcadikig volt egy matektanárom, aki irtó nagy f@xfej volt (elnézést a kifejezésért). Bejött, bevágta maga után az ajtót, levágta az asztalra a cuccait, és úgy félvállról beszélt mindenkivel. A vicc az egészben az, hogy egy idős nőről van szó. Aki xar volt matekból, az számára nem létezett. Nem beszélt vele (vagy ha igen, akkor csak úgy odaböfögött valamit). Nos, a xar matekosok közé tartozok én is (konkrétan fel voltam mentve). Így hát velem is úgy bánt, mint egy rakás xarral. Az irónia az, hogy miután végre-valahára megszabadultunk tőle, tök rendes fejjé változott. Érdekes... Szóval igen, nagyon nem szerettem ezt a tanárt (amíg engem tanított).
2019. júl. 18. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!