Mit csináljak, hogy észrevegye a tanár, ha puskáznak? (Többi lent)
Itt van az évvége, és az összes tantárgyból témazárót írunk.
Eddig minden oké, de az osztályban van négy 'csaj',akik állandóan puskáznak,de úgy, hogy a tanár észre sem veszi őket.
És elégge sz.r érzés, hogy ők nem tanulnak semmit, mégis ötöst kapnak, én meg estig tanulok, és örülök, ha legalább kapok egy négyest.
Beárulni nem szeretném őket, mert hát akkor én leszek a hibás, hogy miért árulkodok, + Nem is lenne nagyon értelme.
De azért tudnátok segíteni, hogy egyszer végre jól beégjenek a tanár előtt?
"De azért tudnátok segíteni, hogy egyszer végre jól beégjenek a tanár előtt?"
Letéped róluk a blúzt a tanár előtt, leöntöd őket egy vödör vízzel a tanár előtt, fejbevágod őket egy tortával a tanár előtt. Ennél jobb leégetés nem kell.
Minek foglalkozol velük?
Ha te nem akarsz puskázni, akkor fogadd el, hogy a te tudásod négyest ér! Ezen nem változtat az, hogy ők milyen jegyet kapnak
1# válaszoló: Köszönöm az őszinteségedet, de úgy gondolom, hogy erre itt semmi szükség nincs. Lehet, hogy te is puskáztál, nem tudom, de remélem tudod, hogy nem tisztességes ötös az, amit puskázva szereztél meg.
Igaz, ha érettségizniük kell, nagyot fognak taknyolni, ugyanis ott majd nem lesz lehetőség csalni.
Igen, jól tudom, ez az ő problémájuk, de még egy apró dogára se képesek tanulni.
4#: Megtudnám csinálni ezt velük, de sajnos csak képzeletben.
Arra gondoltam, hogy észrevegye a tanár, azt, hogy puskáznak, de azt hiszem te is tudod ezt jól.
Én amúgy nem tudom honnan szedted azt, hogy szart rágok, kedves első válaszoló, de ha lehet, megkérnélek, hogy ne hasonlítsd magadhoz az embereket :)
Értelmetlen, mindenki a saját jövőjéért tanul.
Az ilyenek nulla morállal indulnak az életbe és olyan felnőtt is lesz belőlük, ez éppen elég nagy égés nekik. Csak a legalja büszke arra, hogy végigcsalja az iskolás éveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!