Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan tudnám felmenteni...

Hogyan tudnám felmenteni magam testnevelésből?

Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet hogy most vagyok 9.es es mar a tesitol valo szorongasom miatt fizikai tuneteket produkalok (gyomorgyorcs stb.) mivel semmiben sem vagyok jo, eleinte probaltam magam fejleszteni, de semmi. Egyik sportag sem megy es minden osztalytarsam elott kell egnem es meg piszkalnak + a tanar is utal beszologat es ram van szallva, ezek miatt (is) jartam pszichologushoz, szoval az lenne a kerdesem hogy hogyan tudnek szeptemberre felmentest kerni?

2016. máj. 24. 23:27
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Nehezen, és közlöm ha felmentenek köteles leszel gyógytornára járni délutánonként! (Minden esetben, kivétel ha eltörik a lábad vagy kezed.)
2016. máj. 24. 23:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam régen gimiben, mondjuk engem konkrétan nem piszkáltak, de szintén komoly szorongást és problémát okozott a tesi. Nekem részleges felmentést sikerült anno szereznem, az is több volt azért a semminél, de ahhoz pszichiáterre volt szükségem, és gyógyszerre. Ő írt egy igazolást, hogy a gyógyszer miatt kell felmenteni bizonyos dolgok alól.
2016. máj. 24. 23:40
 3/4 anonim ***** válasza:
11%
Ideje lenne megtanulnod kiegyenesíteni a gerinced, megedzeni tested lelked és nem egy ilyen puhapōcsű gilisztaként keresni a kibúvókat. Nem szörnyű a gimis tesi, a mozgás nagyon jót tesz és a középsulis tesitanárok normálisak, segítenek fejlődni.
2016. máj. 25. 00:05
 4/4 anonim válasza:
83%

A mi osztalyunkba van egy duci gyerek akinek nem megy a tesi de nagyon probalkozik es ezert a tanar is.sokszor.megdicseri, azokaknak.szol.be a tanar akin latszik h nem akar semmit csinalni, pl csak setalgat

Ha te tenyleg probalkozol, mindent megteszel es a tanar beszol akkor az egy rossz tanar, akik meg biszkalnak azokat szard le,tudom nehez.

De ha te az a leszarja a tesit fajta vagy akkor viszonylag ertheto h beszol a tanar.

Szerintem ne mentsd fel magad, hatha fejlodesz meg, ilyen korba meg amugy is sok.gyereknek meg.estlen.a mozgasa.

De te tudod, hiszen nem en erzem h mennyire megy a tesi es nem is latom.

Szoval te tudod

2016. jún. 4. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!