Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Karácsonyi műsor miatt igazola...

Karácsonyi műsor miatt igazolatlan óra? Teendők? Tovább lent.

Figyelt kérdés
Jelentkeztem a karácsonyi műsorra,most szombaton pedig próbáltunk. A tanár is bent volt. Erre ma nézem hogy beírt egy igazolatlan órát arra az órára amikor próbán voltunk és ő is ott volt. Mi a teendő ilyenkor? Megteheti hogy ennyire szivat minket?

2017. dec. 16. 02:59
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Mi oka lenne arra, hogy csak úgy beírjon hiányzónak téged/titeket? Szóljatok az osztályfőnöknek. Én ha versenyen vagyok, és szól a felkészítőtanárom az ofőnek, akkor leigazolja az amiatt elmaradt óráimat
2017. dec. 16. 03:14
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Mondd meg neki hol voltál. Amúgy meg egy igazolatlan nem a világ, nem lesz semmi bajod tőle.
2017. dec. 16. 03:25
 3/6 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Nem tudom mi oka van annak hogy beírt mindenkit aki ott volt igazolatlan órát de, megtette. Szólnék neki csak szabin lesz és a jövőhét az utolsó hét. A baj csak az, hogy ofő csak napot tud igazolni,nem pedig órát. Meg ez az hogy csütörtökön lett szólva ofőnek hogy megyünk az előadásra és hogy szerdán volt próbánk,azt mondta hogy jól van, a felkészítő tanár is szólt neki (gondolom).

2. Nem nem a világ vége csak most szeptembertől már szigorúbban veszik a hiányzást. 1 óra után megy a felszólító.

2017. dec. 16. 05:06
 4/6 anonim ***** válasza:
65%

"1 óra után megy a felszólító."

És akkor mi van?

2017. dec. 16. 06:06
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

Szombaton suli? Miféle beteg dolog ez??? Amúgy nem lehet, hogy véletlenül karcolta be neked? Tán' kérdezd meg, miért kaptad. Lehet nem is neked akarta.

28/N

2017. dec. 16. 06:34
 6/6 anonim ***** válasza:
65%

"Szólnék neki csak szabin lesz"

És? 21. század, helló!

2017. dec. 16. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!