Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emberek ma miért mennek tanárnak?

Emberek ma miért mennek tanárnak?

Figyelt kérdés

Senki nem titkolja hogy milyen szörnyen bánnak a tanárokkal, látják a bértáblában a méltatlan fizetést, panaszkodnak hogy milyen sok munka, hogy alig lehet belőle megélni stb, gondolom nem kell ragoznom.

Ennek ellenére mégis azt látom hogy egy csomó fiatal tanári szakra jelentkezik. Csak nem értem hogy miért akarnak végigcsinálni egy 6 éves egyetemet, hogy utána ilyen körülmények között dolgozzanak, meg kevesebbet keressen attól, akinek csak egy érettségije van?

2023. márc. 10. 17:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

"abban reménykednek, hogy - lesz olyan partnerük, aki sokkal jobban keres"

Gratulálok. Ez aztán nem semmi életcél :D

2023. márc. 13. 21:29
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Mert ez minden álmuk és így tudnak kiteljesedni.
2023. márc. 13. 21:37
 13/15 anonim ***** válasza:
86%
Ha mindenki így gondolkodna kérdező akkor mindenki programozónak meg közgazdásznak,mérnöknek menne az országban. Senki se tanítaná a gyerekedet, ha szarul leszel otthon ba szhatod mert nincs mentős, az egész országot elborítaná a szar mert nem lenne kukás.
2023. márc. 14. 09:57
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom, hogy idáig fog jutni az ország. Én anno tanár szakon végeztem de olyan siralmas volt a helyzet, amire kikerültem egyetemről hogy egyből váltottam. De egyébként így visszagondolva bennem is volt olyan amit valaki leírt hogy reménykedtem hogy majd jobb lesz öt év múlva meg ilyenek... Nem lett:)
2023. márc. 14. 10:30
 15/15 anonim ***** válasza:
63%

Kukás az lenne. Minimum kétszer annyit keres mint egy tanár, ha pedig sofőr és nem rakodó akkor már 400k fölött van a pénz.

2023. márc. 14. 10:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!