Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Budapesten van e olyan magan...

Budapesten van e olyan magan kollegium ahova fogadnak parokat?

Figyelt kérdés
Szeptemberi felevtol kezdodoen kene, nem igazan talaltunk meg semmi olyan helyet ahol szivesen latnanak parokat:( Ha barki barmit tud olyan helyrol ahova lehet ketten menni, vagy hasonlo lehetoseget (ami nem alberlet), tehat kiado szoba barmi hasonlo azt is szivesen varom <3

2023. febr. 17. 20:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sima egyetemi kollégiumba is megoldható ( legalábbis az ELTE-n biztos)
2023. febr. 17. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

#1-es az a legnagyobb baj, hogy a legtöbb magánkoli nem enged azonos neműeket egy szobába, a rendes egyetemi kolik viszont igen.

Ha jól tudom a Prime magánkollégium engednek párokat is. [link]

2023. febr. 18. 00:06
 3/9 A kérdező kommentje:

Igen az ELTE jó lenne hisz mindketten ott lennénk, barátnőm fel is vennék koliba, idén is oda jár mert én jövőre kezdeném, de mivel nekem sem elvált szuleim nincsenek, sem kisebbség nem vagyok, sem fogyatékos nem vagyok így esélytelen hogy én bekerülnek

:(

2023. febr. 18. 09:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Milyen messze laksz Budapesttől? Van testvéred?
2023. febr. 18. 09:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudsz bejelentkezni vidéki rokonhoz ideiglenes lakcímmel? Hogy a távolságra nagyobb pontot kapj
2023. febr. 18. 11:32
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Kémia alapszakon van két tárgy ami talán érdekelne: Gyógyszerkémia, Nukleáris kémia.
2023. febr. 18. 11:50
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
#6-os vagyok, nem ide akartam a 6-os kommentet írni, bocsi
2023. febr. 18. 11:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos a tavolsag boven nem eleg pontot ad, Debreceni vagyok, ami mar a 250km-es kategoria, de igy is csak 23 pontom lenne es tavaly 35 volt a minimum. De neztem hogy be tudnek jelentkezni mamamhoz, ugy egyedul tartana el nyugdijbol papiron ami mar elegge megdobna a pontjaim, es valszeg ugy meglenne, koszonom az otletet remelem bejon majd:) Mennyire lehet ezt biztositani egyebkent hogy egy koliba tudjunk kerulni? Vagy ez teljesen lutri hogy bejon e vagy nem?
2023. febr. 18. 15:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha külön koliba is kerültök van lehetőség hely cserére annyi hogy neked kell találnod embert aki cserél.
2023. febr. 18. 16:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!