Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nem utalják a szabad...

Miért nem utalják a szabad felhasználású diákhitelt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A diákhitelt ugye mindig 15-én utalják, ma is vártam és nem érkezett meg. Aztán beléptem a diákhitel direkt fiókomba és a "státusz" menü pont mellett az van, hogy "Adategyeztetés", nem az, hogy folyósítás. És nem tudom, hogy ez miért van, nézem az e-maileket, az üzeneteket, hogy érkezett-e valami erre vonatkozó dolog, de nem találok semmit. Beléptem a neptunba és nyilván már aktiváltam a félévemet is, viszont a diákhitel státuszomnál ott is az van írva, hogy nincs adat. Nem tudom, hogy ennek mi az oka, tavaly is vettem fel diákhitelt, egy fél évre igényeltem szabad felhasználású diákhitelt, csak aztán kiiratkoztam az egyetemről és februárban utaltak utoljára. Aztán szeptembertől újra igényeltem a diákhitelt, így csak 2 havit törlesztettem, mert el kellett kezdeni nyáron. De ugye utána újra igényeltem, és le is van írva, hogy a mostani havi törlesztőrészletem 0 ft.

Szóval nem tudom mi lehet a baj, de kicsit kétségbe vagyok esve...

2023. febr. 15. 21:07
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Értem. Még nem jelentkeztem be, mert nekünk még nem engedi a rendszer. Azaz nem is hoz ki ilyen lehetőséget.
2023. febr. 19. 19:55
 22/36 anonim ***** válasza:
Ha beiratkozom és elküldik, akkor szerintetek mennyi idő a folyósítás?
2023. febr. 19. 19:58
 23/36 anonim ***** válasza:
Beiratkozol neptunba, utána teljesen lutri, hogy a to mikor tölti fel a fir-be. Nekem 5 nap alatt töltötték fel. Miután felkerul fir-be max 10 nap az utalás, de ez inkább csak a legrosszabb eset. Ha fent van a firben akkor már csak pár nap és megkapod
2023. febr. 19. 20:17
 24/36 anonim ***** válasza:
Én már január 30-án bejelentkeztem a félévre, a szorgalmi időszak 6-tól van, az adataim a FIR-ben még sehol sincsenek....
2023. febr. 21. 08:44
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Az viszont nagyon problémás, hívd fel a TO-t és ne engedd magad lekoptatni. Azonnal rakják fel.
2023. febr. 21. 09:29
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát már 5x beszéltem velük és mindig másnapra ígérik. A legutolsó e-mailt ma válaszolták meg, azt írták holnap már látni fogja a DH. Kíváncsi vagyok
2023. febr. 21. 09:40
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy ilyen linkek... Azért más fszával ne verjék a csalánt, ezt kellett volna priorizálniuk a félévben, mivel megélhetésről van szó...
2023. febr. 21. 10:01
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Én egy emailt is megeresztenék a TO vezetőnek amúgy. Illedelmesen, de elmondva neki, hogy legközelebb legyenek szívesek ezzel kezdeni a félévben, nem a regisztráció után 3 héttel felrakni.
2023. febr. 21. 10:11
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
26-os vagyok. Ma végre megjelent a FIR-ben a félévem, végre várhatom a folyósítást
2023. febr. 22. 08:16
 30/36 anonim ***** válasza:
Akkor pénteken fogsz kapni. Nekem hétvégén lett folyósítható és most 8kor kaptam.
2023. febr. 22. 09:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!