Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Írnátok újra e-mailt? Hogy...

Írnátok újra e-mailt? Hogy fogalmazzam meg, ha már az elsőre sem válaszolt?

Figyelt kérdés

1,5 hete írtam e-mailt az egyik oktatónak a szakomon. Udvariasan, érthetően leírtam, hogy miért keresem, összegeztem is a végén a kérdéseket, amikre szeretnék/szerettem volna választ kapni. De még mindig semmi... Viszont fontos lenne a dolog, és nem tudom, hogy ilyenkor mit tehetek?!

Írjak neki ismét?

Az egyetem mellett van más munkája is, elhiszem, hogy elfoglalt, de na... Viszont nyomulósnak sem akarok tűnni.

2023. febr. 8. 23:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Személyesen vagy telefonon nem lehet megkeresni? De ha nagyon fontos, akkor úgyis fogsz neki írni még egyszer. Valahogy úgy, hogy Talán elkeveredett a január 30-i e-mailem, melyben ...
2023. febr. 9. 00:08
 2/8 A kérdező kommentje:

Személyesen nem, mert ugyan van fogadó órája a tanszéknél, de oda is előzetes egyeztetés kell, e-mail útján...

A telefonszáma ugyan ki van írva Coospace-re az adatlapjára, de nem tudom, illik-e telefonon keresni az oktatókat?

Igazából szakdolgozattal kapcsolatban keresném, hogy lenne-e a konzulensem, de ha ennyire nehéz elérni, talán választanék mást.

2023. febr. 9. 00:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Munkaidőben nyugodtan felhívhatod, nem lesz belőle semmi baj. Ha telefonon nagyon nem bírod elérni akkor írjál egy újabb emailt.
2023. febr. 9. 00:38
 4/8 anonim ***** válasza:
A 22-es csapdája. Nyugodtan felhívhatod telefonon is, vagy írjál neki még egyszer. Nem szívességet tesz, ezért fizetik.
2023. febr. 9. 00:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt is lehet, hogy csak újra elküldöd az ímélt, nem kell átfogalmazni, meg semmi, csak lehet, hogy voltak más dolgai is, és nem vette észre.
2023. febr. 9. 01:01
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Elég ráreplyzni egy kérdőjelet, abból majd tanul.
2023. febr. 9. 01:45
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Ha van alternatívád, szerintem gondold ezt végig. Akarnál olyna oktatónál szakdogát írni, akit már az elején alig érsz el?
2023. febr. 9. 04:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Írhatsz. ❤
2023. júl. 18. 18:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!