Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen anyagi előnyökkel jár...

Milyen anyagi előnyökkel jár az ha valaki nappali szakos egyetemi hallgató? Annyit én is tudok hogy a BKV bérlet jóval olcsóbb de érdekelne az összes többi is

Figyelt kérdés
2023. febr. 4. 12:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg helyen van diák kedvezmény ami az egyetemistákra is vonatkozik (mozi, wellness, múzeum, állatkert, opera....). Van ahol a diákok olcsóbban étkezhetnek.
2023. febr. 4. 12:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Könyvtár is olcsóbb.
2023. febr. 4. 13:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem dolgozik mellette, eüleg biztosított anélkül, hogy tbt fizetne
2023. febr. 4. 13:06
 4/10 A kérdező kommentje:
4 órás munkaviszony kizarja a nappali hallgatói státuszt?
2023. febr. 4. 14:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért zárná ki? Főállás sem zárja ki alap/mesterszakon, csak doktorin néhány helyen
2023. febr. 4. 16:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Foallas mellett hogy tud bejárni?
2023. febr. 4. 16:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül követelik meg az órákra való bejárást. 7 féléves képzés alatt kb 70-75 tárgyat teljesítettem, ebből kevesebb mint 10 tárgynál volt megkövetelve az órákra való bejárás. Az órákra én minimálisan jártam csak be, mert feleslegesnek tartottam a legtöbb esetben.

BME mérnöki BSc képzésem során volt olyan csoporttársam aki jogi diploma után nekivágott újra az egyetemnek, közben egy kis jogi céget vezetett.

2023. febr. 4. 17:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Home officeban például vagy éjszakai műszakban.

Én is beültem dolgozni a legtöbb órámra, ahol számított is amit leadnak, azt felvettem hangra kizárólag magamnak.

Utolsó évben meg kb csak szakdogám volt, mivel minden előre felvehető tárgyam teljesítettem.

2023. febr. 4. 18:13
 9/10 A kérdező kommentje:

Ez az olcsóbb étkezés hol van?

Igazából azért kérdezem mert találtam egy megfelelő egyetemety de havi 50 ezer a tandíj. Viszont a bérleten máris 7500 Ft-ot spórolok így már csak 42500 Ft. Kíváncsi lennék mennyire lehet levinni.

Moziba, wellness, múzeum, állatkert, opera nem járok, enni viszont eszem.

Szóval ezzel is tovább vihetném le a tandíjat bár erről is érdekelnek konkrétumok.

Mit tudtok még ami nappali szakos egyetemistának olcsóbb?

Van esély kihozni nullára?

2023. febr. 7. 05:01
 10/10 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok

BME-re járok, a környékén néhány kinaisnál van diák kedvezmény helyszínek:

- Budapest, Karinthy Frigyes út 42, 1111

- Budapest, Budafoki út 26b, 1111 <- úgy rémlik itt is van

ELTE jog környékén is van egy kínais ahol van diák kedvezmény.

Általánban 5% vagy 10% szokott lenni a kedvezmény az ilyen helyeken, de jobb mint a semmi. Számtalan egyéb hely van, de most csak ezek jutnak eszembe.

2023. febr. 7. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!